•71• Muž mého života

2.5K 102 2
                                    

''Kačky, kačky, kačky, kačky, kač, kač, kač, kač!'' Řvaly jsme všichni a stály v kruhu. Ruka na ruce. (Jinak takhle se povzbuzují doopravdy před koncertem, kdyby jste nevěděly)

''Tak jo lidi, tohle je poslední koncert roku 2018. Dejme do toho všechno.'' Řekl Justin a všichni souhlasně zařvaly. 

''Tak se mi to líbí.'' 

''Justine! Dolu!'' Houkl na něj Josh.

''Hned jdu!'' Zvolal na něj nazpět a podíval se na mě. 

Vzal mě za ruku a táhl za sebou.

''Jussi, co máš v plánu?'' Zajímala jsem se a on se ušklíbl. 

''Uvidíš.'' Věnoval mi pusu do vlasů a zamířil k plošině, která ho měla vynést na pódium.

''Nemyslíš, že tam vyjedu s tebou že ne?'' Zastavila jsem se a on se zašklebil.

''Barbaro nekecej a pojď.'' Vzal mě za ruku a přitáhl k sobě.

Dívala jsem se mu do očí a on do těch mých. Pevně mě držel za pas, jako bych se každou vteřinou měla vypařit. Plošina se hnula a než jsem se stačila probudit, stály jsme na jevišti, před tisíci fanoušky. Hudba hrála.

Podívala jsem se před sebe a Justin začal zpívat. Chovaly se úplně stejně, jak si je pamatuji. Ječí, ječí, zpívají s Justinem a ječí.. Když se Justin přiblíží k okraji podia, natahují se, aby se ho mohly aspoň dotknout. 

Připlížím se k Justinovi, když má menší pauzu na nadechnutí a začnu tancovat sestavu, kterou jsme včera pilně cvičily. Tento koncert je sestava úplně jiná, než předchozí koncerty v tomto roce. Dříve se na Justina lepila Aubree, místo ní jsem teď já. Jak nečekané..

Pohybuji se do rytmu písničky a Justin mi zpívá. Žádný playback, jen hudba a Justinův hlas. Tanečníci po stranách, fanoušci před námi a příjemný pocit. To je jediné co mě teď doprovází společně s hudbou.

***************
Koncert už je skoro za námi. Zbývá poslední písnička, u které budu sedět u davu a poslouchat písničku, která byla napsána mě. Nebo aspoň myslím..

Fanoušci předemnou se napřahují, aby se mě dotkly a já natáhnu ruku, abych jim to ulehčila.

Usměji se do davu a spatřím malou holčičku, hned si vzpomenu na Sebíka, který momentálně spinká v hotelu s chůvou.

Najednou se spustí písnička a dav začne ječet. Otočím se čelem k centrumu podia a všude je jen tma.

Hudba hraje a fanoušci šílí. Kde je ale Justin?

Rozsvítí se video-stěna a ukáže Justina za mlada. Postupem času se tam odehrávají momenty z jeho slavného života. Vše je to doplněné hlasovými titulky, které znějí, jako-by je předříkával někde v zákulisí.

Nakonec se tam ukáže naše společná fotka. Je starší a obyčejná, ale přitom má velký význam. Pousměji se nad vzpomínkou, která nám ovlivnila životy.

Ta fotka, byla focena ještě když jsem nebyla Justinova tanečnice, ale studentka. Je focena u mě doma, v New Yorku.

A jestli si pamatujete začátek mého příběhu, byl to den, který byl ze všech nejlepší. V ten den jsem si potvrdila city k Justinovi, ale nechtěla si je přiznat.

''Jenže pak se objevila ona.. Dívka s studánkami a vřelým úsměvem i v těch nejtěžších chvílích.'' Řekl Justinův hlas a všechny fanynky vydechly dojetím.

Bieber Dancer [CZ] ✔  Where stories live. Discover now