•55• Grammy

3.2K 121 26
                                    

(Přehlédněme to že se Grammy odehrávaly 12.února :DD)
***************

Ráno mě probudil hluk budíku, který jsem si včera ještě po ránu nastavila abych vše stihla.

Promnula jsem si oči a přetočila se na bok, abych se podívala na druhou půlku postele, která byla prázdná. 

S vykulenýma očima jsem se posadila a chvíli se rozkoukávala po pokoji, jestli tu někde není Justin schovaný. No jo, moje logika.. Kdy já z toho vyrostu..

Najednou někdo zaklepal na dveře, ze kterých po chvíli vykoukl Justin s snídaní. Má ústa se roztáhla do širokého úsměvu a Justin pomalu přešel až ke mě. 

Snídani položil vedle a sedl si ke mě. Hned se na mě přilepil a věnoval mi dlouhý polibek. Po chvilce se ale odtáhl a podal tác s snídaní. Byly na něm palačinky potřené nutellou, vedle v misce nasekané ovoce a džus ve skleničce, u které ležela jedna rudá růže. 

Rozzářily se mi oči, naposledy jsem věnovala Justinovi úsměv a pustila se do té báječné snídaně kterou připravil, teda doufám že ji připravil on. 

''Chutnalo?'' Zeptal se Justin po chvilce co jsem dojedla. 

''Bylo to výborné, ale jak tě to napadlo?'' Pousmála jsem se a odložila tác na noční stoleček. 

''No.. Jelikož dneska bude dost dlouhý a pro tebe dost náročný den jsem se rozhodl ti ho trochu zpříjemnit.'' Zašklebil se a já se uculila. To je rozkošné..

''Ty jši milášek.'' Zašišlala jsem a vlepila mu jednu sladkou pusu. 

Pak jsem se ale rychle vyhoupla na nohy, než mě stáhne zpět do postele, protože jinak bych se nestihla připravit. Grammy začínají za dvě hodiny a to máme co dělat, aby jsme tam nebyly poslední. 

Přešla jsem do koupelny kde jsem si vyčesala vlasy do drdolu, aby mi nelezly do obličeje, když si budu dělat makeup. Nejdříve jsem provedla ranní hygienu a pak se pustila na makeup. Nakonec jsem si vlasy rozvázala a začala si je žehlit, protože je mám přírodně vlnité. 

Po hodině strávené v koupelně jsem konečně vyšla a všimla si Justina, který byl hotový a oblečený do smokingu. Moc mu to slušelo, k tomu si vzal zlaté hodinky a vlasy vyčesal nahoru. (Jakože má dlouhé vlasy) 

Přeběhla jsem k šatníku, kde jsem měla pověšené své bílé, úplé šaty a přenesla si je k posteli, na kterou jsem si je položila. Svlékla jsem si župan a zůstala stát jen v bílém spodním prádle. Pomalu jsem se začala soukat do šatů na míru a na konci poprosila Justina, aby mi zapnul zip. 

Ještě jsem se prohlédla v zrdcadle a mohly jsme vyrazit. Venku na nás čekalo bílé  Ferrari a osobní ochranka, která nesmí chybět. 

Opatrně jsem si sedla na své místo a Justin za mnou zavřel dveře, nasedl na své místo a nastartoval. Vyjely jsme směr červený koberec udělování cen Grammy! 

Po pár minutách plných utrpení na této nepohodlné sedačce v tomto nízkém autě kde cítíte každý kamínek na silnici jsme konečně zastavily a já mohla vystoupit a protáhnout si bolavý zadek. (Bez dvojsmyslů bych prosila :D) 

Tolik novinářů na jednom místě jsem nikdy neviděla a tak jsem na chvíli ztuhla. Hned jsem se ale probudila do reality, když se mé ruky dotkl usměvavý Justin. Úsměv jsem mu opětovala a přijala rámě, které mi nabídl. 

Společně jsme přešly doprostřed červeného koberce, kde jsme se zastavily a usmívaly se na novináře, kteří nečekali na nic jiného. Po chvilce jsme se otočily na druhou stranu a pomalu přecházely blíž a blíž budově. 

Bieber Dancer [CZ] ✔  Where stories live. Discover now