•26• Berlin Koncert ✔

4.3K 143 24
                                    

20:00
Jsem nervózní a to na pódium ani nejdu. Před chvílí u mě byl Justin a řekl mi, ať jsem v klidu, že vše bude v pohodě.

Pak se odešel připravit na plošinu, která ho přesně o 20. hodině vyzvedla nahoru na pódium.

Všichni tanečníci byli v bílém, jen Justin měl černé tričko s bílými nápisy, černé tepláky i boty a k tomu jeho oblíbený mikrofon.

Začal písničkou Where Are You U Now, která je nazpívaná ve spolupráci s Diplo a Skrillex. Podle mě má nejlepší a nejpovedenější video ze všech.

Z

píval báječně, až mi kolikrát projel mráz po zádech. Jen mi tam vadil ten playback v pozadí, za který se vůbec nestydí. Nebyl by to Justin, kdyby nezazpíval první sloku a hned nezačal tancovat.

Měli to velmi dobře vymyšlené a při pohledu na Aubree mi jí trochu bylo líto, že místo ní příští koncert budu tancovat já. I tak si to užívala, jak mohla.

Další písničku jsem neznala, ale byla hezká. Po ní následovala I'll Show You, kterou zbožňuji. Justin byl v takové promítací kouli, což znamená, že tanečníci tančili sami a Justin se pouze procházel po pódiu.

Po této úžasné písničce byla chvíli přestávka a já viděla Justina, jak se převlékl do šedých tepláků s černým nápisem Purpose tour, šedého trička s krátkým rukávem, pod kterým měl bílé dlouhé tílko, a bílé botasky. Přesně jeho styl.

Po přestávce byla další písnička, kterou neznám. A po ni hned moje nejmilovanější Boyfriend, která byla zpívána skoro v úplné tmě.

Justin stál na plošině, která ho zvedla asi metr a půl od pódia a z každé strany měl dva tanečníky, též na plošinách, ustrojené do černého oblečení a svítivých žárovek na každém svale. Dole na pódiu tancovaly holky celé v černém, světýlka měly jako podprsenku a sukni. Vypadalo to úžasně, byla to taková světelná show.

Když písnička skončila, plošina sjela dolů, tanečníci odešli z pódia a nějací chlapi, připravili Justinovi na pódium červenou sedačku s kytarou a před ní mikrofon.

Justin se pomalu přemístil k sedačce a promluvil k fanouškům, oznámil jim, že bude zpívat Cold Water.

Sedl si na gauč, vzal si kytaru a začal hrát a zpívat. Fanoušci byli úžasní, skoro každý si vzal svůj telefon, zapnul svítilnu, dal ji nad hlavu a zpíval s Justinem.

Podle mě tím chtěl dokázat všem, že zpívat umí. Kvůli klepům o tom, že zpívat neumí, když mu hraje playback.

Hned po Cold Water zahrál a zazpíval ještě Love Yourself.

Po této písničce byla další kratší pauza, při které Justin zamířil do zákulisí a napil se. Mezitím chlapi odnesli sedačku s kytarou a mikrofon navíc.

Po přestávce byla písnička, při které už holky byly nastrojené jinak, každá měla černé skinny džíny s dírami, nějakou košili, černé tričko a černé boty. I když byly oblečené stejně, každá byla přece jenom jiná, originální.

Bieber Dancer [CZ] ✔  Where stories live. Discover now