Глава 24

7.4K 301 26
                                    

Когато се събудих бях адски изморена.Имах ужасно главоболие.Обърнах се на другата страна,но Ейдриън  го нямаше.Станах и се  завих с чаршафа.Ейдриън  пушеше на терасата и разговаряше по телефона с някого.
-Да лельо.Няма да можем да дойдем.Налага се да заминем по-рано.Знам,че искаше да я видиш.Не се притеснявай.Ще ти звънна веднага щом кацнем  в Америка.И аз те обичам.Довиждане.
Той затвори телефона и влезе в стаята.
-Защо няма да ходим при леля ти?
Очите му бяха кървясали.
-Какво си пушел?-докоснах с длан лявата му буза.
Той махна ръката ми  и посочи към терасата.
Отидох и видях,че цигарата не беше обикновена.Взех я и я хвърлих в коша.
-Събирай  си багажа.След два часа тръгваме съм Маями.
-А билетите?
-Резервирал съм всичко.
По дяволите.Той ми беше много сърдит.Много,много сърдит.И с право.Събрах багажа си и вдигнах косата си на конска опашка.Облякох си черна тениска,дънки в същия цвят и дълга  почти до земята жилетка.Ейдриън  беше като ходещ мъртвец. Въобще не ми говореше ,нито ми обръщаше внимание.Накрая когато ми отказа да му  помогна с багажа, не издържах и му се развиках:
-Защо се държиш така с мен?
Защо ми го причиняващ?
Аз те обичам толкова много,а ти се надрусваш като пълен идиот и не ми говориш!Виновна съм за постъпките си...Знам го.
Разплаках се и седнах на леглото.Той  затвори куфара си и каза:
-Трябва да тръгваме.
Избърсах се и взех куфара си за дръжката.Метнах си жилетката на рамо и тръгнах към асансьора.Ейдриън  бавно дойде до мен.
-После ще говорим.
Бях едновременно разбита отвътре и ядосана.Дърпах тежкия куфар към изхода ,където ни чакаше джипа.Метнах всичко в багажника и се качих.Сърцето ми препускаше като лудо.Трябваше да се разделим.Имах нужда от почивка от всичко,което ми се случи.

...В самолета.....
Настанихме се и започнах да си чатя с мама.Помолих я двамата с Питър да дойдат и да ме вземат от къщата в Маями.Не и обясних за какво става дума.Ейдриън  от време на време мяташе поглед на  телефона ми ,но нищо не казваше.Гледах през прозорчето и  си мислех какво ли щеше да бъде,ако не бях останала в Маями.Ако не бях се влюбила в Ейдриън.

Гл.точка на Ейдриън
Ема заспа в самолета.Бях бесен на себе си ,че  постъпвах с нея така.Онази вечер в ресторанта щом видях как Ноа излиза прези нея,веднага се сетих какво е станало.А когато тя дойде....Мамка му,щях да го убия без да ми мигне окото.
А щом проследих Ема до къщата и тя се забави,нямаше как да оставя нещата без моя намеса.Кълна се, че ако някой ден отново видя физиономията на  онзи боклук, ще го гръмна.
Нямах сили да и призная,че и аз се срещнах с Джен.Излъгах я,че бях у леля.Всъщност се срещнах с Джен за да  и кажа да не закача Ема,но мръсната кучка отново ме съблазни и ме вкара в леглото си.Вярно,беше си доста диво и ми хареса.Но обичах Ема и това,че онзи идиот  почти  я изнасили ,ме караше да полудявам.Направих си извод,че никога повече няма да същия.

.....На летището.......
(Гл.точка на Ема)
Бавно слязох по стълбите.Ейдриън беше зад мен и викаше такси.Бяхме взели багажите си и се запътихме към изхода.
Там ни чакаше таксито.С Ед изобщо не  си продумахме.
След като стигнахме обратно вкъщи,аз застанах на алеята и видях колата на татко.Но колата на Питър не се виждаше.Влязох вътре с плахи стъпки.Вътре бяха Макс,Мелани,татко и Роуз.
Тя прегръщаше синът си,а татко дойде да прегърне мен.
-Радвам се да те видя миличка.
Липсваше ми много.
-Тази вечер съм направила празнична вечеря,деца! Ще хапнем като едно голямо семейство!
Беше ми само до семейни вечери.Качих се в стаята си и метнах куфара на земята.Тъкмо да се метна на леглото и видях че Алфа беше легнал отгоре.
-О Алфа!
Метнах се и заплаках.Алфа лекичко се намърда,а аз го гушнах.Исках нищо от това да не се беше случвало.

.....Гл.точка на Ейдриън.....

Ема веднага се качи горе,с извинението че иска да поспи.
Седнах на дивана и пуснах телевизора.Мелани и Макс щяха да дойдат пак след два часа,а мама и бащата на Ема отидоха в тяхната стая.
Не издържах и си сипах една чашка Beluga.Трябваше да пийна нещо по-силно преди вечеря.

Хей хей!Как сте хора?😁Заявявам че тази глава е предпоследната

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Хей хей!Как сте хора?😁Заявявам че тази глава е предпоследната.До края на седмицата ще пусна финалната глава и  така историята приключва!Какво ще стане на финала според вас?☺☺☺
(Извинявам се ,ако има правописни грешки)💟💟

Ти си мояOù les histoires vivent. Découvrez maintenant