Chapter 1

423 18 1
                                    

Ne mogu da verujem da idemo na koncert Justin Biebera, ja sam kao zaljubljena u njega od prvog dana i nikada nisam mislila da ću ikada dobiti karte, a kamoli u stvari VIP ulaznice ovo je neverovatno. Shannon je bukvalno najbolji prijatelj na svetu. Ne bih želela da ovako iskustvo provedem sa bilo kim drugim, ona je uvek bila moj najbolji prijatelj i mi ćemo biti prijatelji zauvek ja to znam.

Za prvu Justinovu turneju nisam mogla da dobijem ulaznice i ja sam bila slomljenog srca, bukvalno plakala sam satima. Shannon je bila tamo, videla je koliko sam ih želela pa je odlučila ovaj put ona neće dopustiti da ostanemo bez karata, ona je čak našla i VIP ulaznice, još uvek u šoku sada. Mi se trenutno spremamo za najbolju noć ikada i još uvek ne mogu da verujem šta se dešava .

Ja sam toliko uzbuđena zbog Vip ulaznica, dobijamo besplatan šampanjac, najbolji pogled na Justina i mnogo hrane, volim hranu, ko ne voli hranu? Možete li mi reći da nidam uzbuđena?

'Jayde oh moj Bože ne mogu završiti svoju šminku ako nastaviš da skačeš okolo kao manijak. " Shannon se smejala.Ona je neverovatna sa šminkom.

'Sorrrrryy' pevala sam, što je nateralo Shannon da se smeje još više. 'Is it to late now ?'Skakala sam i pevala držeći flašicu vode,stajala sam na stolu pored kreveta. Shannon je odmahnula glavom na moje ponašanje smejući se nekontrolisano mojoj gluposti. Ne mislim da sam ikada bila toliko srećana i uzbuđena pred nešto u svom životu. Putovala sam iz Eastbourne-a i bio je super rano jutros, ali sam uzbuđena, ne osećam se umorno nešto. Shannon je putovala iz Velsa tako da ona mora biti umorna, ali adrenalin će nas zadržati budne večeras ja to znam.

Shannon me uhvati za ruku, i gurala me natrag na stolicu. "Sedi ženo", kaže mi ona kao majka.Poslušala sam je i sela na stolicu,ona je završila šta je imala i mogu reći da je izgledala prelepo.

A/N

Zašto ja nemam ovako prijateljici, koja bi me vodila na JB-ov koncert?
Nova knjiga, tačnije njen prevod.Kako vam se dopada?Ostavite komentar na ovom delu, bitno je. Prevela sam celu knjigu već tako da obećavam da će nastavci izlaziti svakog dana.

And now,JaydeStylesx Thank you for allowing me to translate your book.

Original writer👉All rights reserved to JaydeStylesx for writing.

Interpreter 👉 All rights reserved to @biebersbizzle_ for translation.

Vote/Comment

VIP - Justin Bieber [prevod] //✔️ Where stories live. Discover now