Chapter 21

136 9 0
                                    

Justin je upravo završio svoju poslednju pesmu za večeras , nema smisla. On je krenuo prema meni, ali sada vidim kako znoj kaplje sa njega, ja stvarno mrzim znoj.

'Hajde. Zagrli me "on se kezio kada je primetio gađenje na mom licu, raširio je svoje ruke.Raširila sam svoje oči jer kada sam shvatila da ako dođe kraj mene sav njegov znoj će se nalaziti svuda oko mene i sama misao me tera na mučninu.Kada vidim da je dovoljno blizu počnem da trčim niz hodnik sklanjajući svr sa puta. Nema šanse da grlim onp znojavo čudovište. Čujem da trči za mnom, smeje se . Ja ne znam kako on ima energiju za ovo posle koncerta. I dalje izgleda kao na prvom koncertu.

'Šta se dešava?' Shan se smeje kada sam prošla pored nje niz hodnik. Ona ide sa Niallom u privatnu sobu naravno.

'Justin je znojav' ja vičem gledajući iza sebe u panici , ne mogu se zaustaviti.Kasnije shvatam da sam u ćorsokaku, ja sam zarobljena.

Justin se pojavi iza mene i uhvati me,okreće me tako da moje lice gleda u njegove znojave grudi. 'AA AA AA' vičem, pokušava da izađem iz njegovog stiska, ali njegova upotreba ne, on je prejak. On smatra da je moja reakcija smešna. Scooter prolazi pored nas i samo odmahuje glavom pre nego što odšeta hodnikom.

"Hvala za pomoć druže." Vičem, jedva . To čini Justina da se nasmeje čak i više.

Kada me konačno pusti da pogledam ga sa gađenjem. "Ako želiš zagrljaj trebala si da pitaš " slegne ramenima i počnem da se udaljavam od njega, osmeh mu je stajao na licu.

'Istuširaj se ' vičem, mašući rukama okolo. Nikada se nisam ovoliko vezala za neku osobu i sa Justinom sam to uspela. Po izgledu,Shannon se oseća isto oko Nialla, nisam je videla bez njega danima.

A/N

Kako vam se dopada?

VIP - Justin Bieber [prevod] //✔️ Where stories live. Discover now