Chapter 26

105 9 0
                                    

'Niall, ne želim da te upoznam sa svojim roditeljima u ovoj državi "Shannon se nije slagala sa njim. Oni su trenutno vodili napetu svađu, jer bi trebao da bude sastanak sa roditeljima večeras sa Shannon nakon Justinovog koncerta, ali Shan ne želi da ga oni vide u pijanom stanju. On je potpuno van kontrole, ja mislim da ne zna koji je dan.

"Šta god, da li se stidiš mene? Nisam ni pijan glupa kravo 'Niall je pljuvao.Shannonino lice postaje hladno. Osećam se tako neprijatno. Mislim da ću da vidim šta Justin radi u spavaćoj sobi, ja ne mogu da sedim između njih više, osećam se tako neprijatno.

'Babe ono dvoje tamo se tako puno svađaju "legla sam na krevet dok je Justin slagao neke stvari.

'Ostani sa mnom ovde onda bebo, neće oni još dugo' slatko se nasmeje.Udahnula sam duboko na krevetu.

'JA VIŠE NE OSTAJEM OVDE SA TOBOM, TI SI SRAMOTA "Čula sam kako Shannon vrišti pre nego što je zalupila vratima autobusa, jako. Justin me gleda širom otvorenih očiju. Nikad nisam čula Shannon da je ljuta ovoliko ranije sve vreme smo bili u dobrim odnosima.

"Ja ću proveriti Nialla, uveriću se da nije sve razbio" Ja rekoh, prevrnula sam očima . Kada sam ušla u dnevnu sobu videla sam kako stoji sa licem u rukama.

'Niall?' Pitam, sela sam pored njega lagano. Kada je podigao glavu lice mu je bilo mokro od suza.

"Hej Niall ne plači, ona će se smiriti uskoro." Ja sam se nasmejala slatko.

"Zašto ne može da bude mirana i sladka kao ti? ' On uzdiše, gledajući me intenzivno.

'Ona jeste takva Niall, znaš da jeste. " Ja sam tiho rekla. Odjednom je počeo da se naginje i pre nego što sam mogla da shvatim stavio je svoje vlažne usne na moje. Guram ga svom snagom dalje od sebe. Justin dolazi u prostoriju i u sekundu kasnije baca svu odeću koju je imao u rukama.

"Šta se dešava ovde? ' On je pljuvao. Njegovo lice je bilo puno besa i gađenja.

'Justin to je bila samo greška, nije tako mislio' rekla sam brzo, ustala sam i stavila sam ruke na njegove grudi, upozoravajući ga.

"Ne diraj moju devojku i nemoj je pogledati ponovo ti jebeni kretenu 'Justin je vikao glasno, što mi je nateralo da poskočim malo. Kada shvati koliko sam zabrinuta,uhvatio me je za ruku i počeo da me smiruje malo.

Shannon se vratila u autobus i gledala je u nas. Mi smo svi stajali okolo, Justin izgleda napeto, ja izgledam zabrinuto i Niall je samo potpuna zbrka.

'Šta se dešava ovde?' Pita ona tiho.

'Tvoj jebeni dečko je poljubio moju devojku, kakav najbolji prijatelj je to?' Justin pljuje, gledajući Nialla, koji je izbegavao svaki kontakt očima.

Gledam u Shannon i vidim kako joj se oči pune suzama.

"Dođi u spavaću sobu sa mnom Shan." Kažem joj i povučem je u spavaću sobu. Izgleda kao da je u šoku.

VIP - Justin Bieber [prevod] //✔️ Where stories live. Discover now