Chapter 30

102 8 0
                                    


"Justin žao mi je što sam ranije vikala na tebe, ništa od ovoga nije tvoja krivica, samo sam stvarno tužna što nisam bila sa Shannon, uvek sam bila tu da joj pomognem oko napada panike,a ja nisam bila tu za nju ovaj put, jer joj je glupi, nezreli dečko bio sebični seronja. " Govorila sam frustrirano .Mislim da me Justin nije nikada video da sam ovoliko ljuta i nisam siguran da zna kako da me smiri.

"Žao mi je" Ja opet rekoh, seo je na stolici iza mene.

Upravo smo bili da vidimo da li je Shan u redu, fizički je u redu, ali mentalno nije , ne znamo gde je Niall i zaista se nadam zbog nje da je on dobro, a ne da je završio negde slupan pored nekog drveta.

"Ne treba da se izvinjavaš Jayde, ionako mi se sviđa kada se dereš na mene' Justin mi je namignuo.

'Ćuti'smejem se, udarila sam ga po nozi u šali.

'GDE JE ONA? Moram da vidim moju devojku, pomeri se. " Čujemo kako neko viče glasno niz hodnik.

"Da li je to Niall? ' Ja pitam. Justin klima glavom. Iznenada ljuti plavušasti momak dolazi kao ludak u misiji. Kada nas je video, zaustavio se. Moje lice sve govori, nisam impresionirana uopšte. Gleda u mene brzo, izbegavajući kontakt očima pre nego što pogleda Justina.

'Gde je ona? Moram da je vidim 'Niall uzdiše, dok prolazi rukama kroz kosu.

'Ne pričaj sa njim. Niall treba da ode kući i otrezni se pre nego što ga pustimo da priđe blizu moje najbolje prijateljice . " Niall ne kaže ništa, on samo stoji tamo i bulji u mene ravnodušno.

'Čoveče idi kući' Justin reče , gurajući ga. On gurne Justina i okrene se polako.

"Ne možeš me držati zauvek podalje od nje 'reče i ode iz bolnice.

Ja sam duboko uzdahnula i sela,Justin prati moje korake, hvatajući me za ruku dok smo strpljivo sedeli i čekali da Shannon završiti sa sestrom.

"On je potpuno druga osoba kada pije" Justin odmahne glavom u razočarenju, ja samo klimnem glavom.

VIP - Justin Bieber [prevod] //✔️ Where stories live. Discover now