Chapter 19

142 9 3
                                    

"Pa onda, ne treba da se raspakujete,vratite se u autobus, a ja ću nositi vaše torbe za vas" Justin namigne i krenuo je da se kreće u pravcu autobusa. Ja sma malo zacvilela i krenula sam ka autobusu. On me je pažljivo pratio iza sa torbama. On ih je samo bacio na neki krevet.

"Zašto si ih bacio tamo? ' Pitam.

"Zato što želim da podelim svoju sobu sa tobom "smeje se. Ovo je nateralo moje srce da lupa nekontrolisano. "Ako želiš naravno, to ima više smisla, ili želiš davi devojke spavate u Niallovoj sobi i Niall će morati da spava sa mnom, to je na vama?" On je brzo pitao,malo brige mu se pojavljuje na licu. Shannon i Niall su u svom malom svetu, oni nisu ni slušali.

"Ja bih da podelim sobu sa tobom" Ja sam se osmehnula, to je učinilo da se njegovo lice ponovo opusti.

'Hajmo da jedemo ' Niall je vikao iz kuhinje. 'Bro nemaš ništa u frižideru. "

'Da u redu staćemo negde da jedemo,raskomotite se društvo, to će biti duga vožnja. " Justin nam je rekao. Jedva čekam da kuliramo u ovom autobusu,gledaju Justinove nastupe svake noći, a onda se vraćamo u bus, savršeno. "Sledeća stanica je Kanzas", dodaje on pre nego što se baci na krevet , povukao me je da mu sednem u krilo.

"Nikada nisam bila tamo 'ja sam odgovorila, nisam htela da skaćem gore i dole jer znam da cu ga povrediti.

'Nisi? Pa, drago mi je da ću biti sa tobom uz tvoj prvi put " ozbiljno je rekao , gledajući me u oči. U redu izgubila sam se, šta smo razgovarali tačno? Izgubila sam pojam o danu, vremenu, mesecu i godini sada.

VIP - Justin Bieber [prevod] //✔️ Où les histoires vivent. Découvrez maintenant