Chapter 14

157 13 0
                                    

OOO-HH siđi sa Mene jedva sam disala,smejala sam se toliko da nisam mogla da dišem. Takođe ne mogu da dišem jer imam potpuno odraslog čoveka na sebi.

Justin leži na meni dok smo na krevetu , njegovo celo telo na meni . Mi smo se glupirali satima. Osećam se tako prijatno oko njega, to je ludo. Iskreno se osećam kao ga poznajem celog života.

'Reci da najbolje plešem i onda hoću. " Justin reče, grčevi me oko struka i pritiskaju mi ruke,pokušavajući da me još više golica.Što je činilo da se bolno još više smejem.

'Oooooovvvv' smejem se, zapravo boli ali to je smešno u isto vreme. "Nije dobro da lažem Justin." Jedva dišem Onda sam odjednom dobika Ideju. Počela sam da ga štapom oko struka.

'Au' vrišti kao devojka, skočio je ka gore. Sedam ne mogu da izdržim smeh više.

Težina 'sam ga imitiraju u vrhunca girli glasa, što se smejati još više. On POuts na mene, mrštio kao mala devojčica koja je upravo izgubila torbu slatkiša na vasaru.

'Imate zao potisni devojku "kaže u drzak glasom, držeći svoju stranu. Ovo samo me zasmejava još više, ne mogu da dišem više, ja bukvalno umirem sada na kauču.

Mi smo ceo dan igrali Just dance,Justin voli da misli da je najbolji, ali sam ga ja već pobedila 3 puta. S obzirom da je pevač i plesač , ja sam šokirana. Ali on neće priznati poraz.

"Ovo nije gotovo dok te ne pobedim,pobediću tvoje slatko dupe, sada." On reče, vuče me za ruku, vuče me kroz sobu do mesta gde je televizor.

Runda 7. "Pusti to" Navijala sam.

VIP - Justin Bieber [prevod] //✔️ Where stories live. Discover now