Chapter 2

266 16 0
                                    

Nakon toga što sam završila sa čekanjem,obe uzmemo naše torbe, proveravamo sebe u ogledalu zatim izlazimo iz hotelske sobe. Shannon je nedavno položila vozački ispit tako da nas vozi do O2. Uspeli smo da dobijemo hotelsku sobu koja nije daleko od 02, a hotel je savršen, tu smo preko vikenda jer se nismo videli preko 7 godina, ludo znam. Nakon koncerta ne znam šta ćemo raditi, za dan sutra nisam previše sigurana šta je sledeće na našoj listi, ali znajući nas, naći ćemo nešto, verovatno završiti u noćnom klubu.

Trčim do kola i čekam Shannon da dođe i otključa auto, Bože ona je tako spora, kladim se da to radi namerno, znate, jer mi idemo na Purpose turneju ili ne! Ne? Dobro.

'Shannon požuri, inače ću prestati da te čekam.'Ja sam vrištala, svi na ulici su me gledali kao da sam luda, ali me ne zanima, ja sam luda osoba večeras.

'Dobro u redu dolazim'Shannon se smeje, hodajući brže ka autu. Znala sam da je to namerno. Ona je konačno otključala auto i ja sam uskočila na mestu suvozača, vezala sam pojas. Shannon je sela na mesto vozača, radi istu stvar i pokreće motor.

Potrebno je oko 20 minuta za nas da dođemo do 02 arene, a 10 samo da pronađemo parking prostor, kakav košmar.

"Brzo taj prostor je slobodan 'ja kažem Shannon kada videh kako neko kreće ka tom mestu, ona je brzo parkirala kola pre nego što je bilo ko drugi. 'wuhuu' navijala sam.

A/N
Još jedan deo,kako vam se dopada.
Ostavite komentar.

Vote/Comment

-A

VIP - Justin Bieber [prevod] //✔️ Where stories live. Discover now