Chapter 4

221 14 1
                                    

Kada je pauza, Shannon počinje da me tapše po ramenu. Gledam je sa smeškom i vidi da je veoma bela, ona izgleda kao duh.

'Shannon šta je sa tobom?' Ja sam potala.

'Gledajj' ona ne može ni da izgovori reči, ona samo pokazuje iza scene, ja se okrenem i vidi grupu ljudi, isprva ne baš dobro, ali onda sam ga prepoznala. Ljubav Shannoninog života, ličnost zbog koje uvek ima osmeh na licu.

Niall Horan stoji nekoliko metara dalje od nas.

"Dobro Shannon ostani mirana, ja ću da razgovaram sa njim, smiri se", kažem joj dok ona ima mini napad panike pored mene. Moram da razgovaram s njim za nju jer je ovo njen san, ja znam da kada se budem susrela sa Justinom ona će učiniti isto za mene.

Čekaću dok ljudi odu. Ne želim da ga nerviram jer će nam reći da mora da ode.

Kada vidim savršenu priliku hodam do njega, nasmejana. 'Hej Niall, moja najbolja prijateljica Shennon je veliki fan, moželi dobiti sliku sa Vama? " Niall se okreće i gleda u mene, onda gleda Shannon i oči joj zasijaju. Ona se nekontrolisano smešila.

'Naravno' nasmeje se, hoda do nje. Shannon mi da u ruke telefon, tako da ih mogu slikati za nju. Njene oči su kao sijalice i još uvek je bila bleda.

"Ovo je najbolji dan ikada"ona se nasmejala još jače kada je videla sliku. Ona gleda u Nialla i on gleda u nju, ja sam brzo napravila drugu sliku.

A/N

Mišljenje?

Vote/Comment

-A

VIP - Justin Bieber [prevod] //✔️ Where stories live. Discover now