Chapter 28

104 8 0
                                    

"Gde je on krenuo?" Ja sam uzdahnula. Trenutno pratimo Nialla koji vozu u limuzini u nekom pravcu. Ako se nešto desi sa njim, Shannon će biti slomljena i ne mogu dozvoliti da se to desi. Mi ne možemo da stupimo u kontakt sa njim, jer ako se javi može da skrene sa puta. Tako da sve što možemo da uradimo je da ga pratimo i molimo se Bogu da se ništa loše ne dogodi.

"Nemam pojma" Justin reče, držeći oči na putu. Osećam svoj telefon kako vibrira u džepu, a kada sam ga izvadila iz džepa vidim nepoznati broj.

'Zdravo?' Ja odgovaram.

'Da li je to Jayde Butcher?' Žena na drugoj liniji pita.

"Da, to sam ja" kažem. 'O čemu se ovde radi?' Pitam, srce mi lupa u grudima.

'Tvoja prijateljica Shannon, ona u bolnici nakon što je doživela veliki napad aneksioznosti, ona se smirila malo sada, ali ona pita za Vas. Možete li da dođete u bolnicu sada? ' Moje srce prestane da kuca na nekoliko sekundi. Ja i Shannon obe imamo anksioznost i znam kroz šta ona prolazi, mi smo uvek pomagali jedna drugoj sa ovim napadima i ja ne mogu da verujem da nisam bila sa njom tokom ovoga.

"Mi ćemo biti tamo 'kažem. Justin me gleda sa zbunjenim izrazom lica.

'Shannon je u bolnici, imala je napad anksioznosti i nisam bila tu da joj pomognem ' Rekoh , bes se jasno mogao čuti u mom glasu. "Ovo je sve Niallova greška." Govorim.

'Jayde-' Justin pokušava da govori, ali sam ga prekinula .

'Bolnica. Sada!' Ja sam vikala. On stavi nogu na gas i krenu ka bolnici.


VIP - Justin Bieber [prevod] //✔️ Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon