Chapter 29

113 8 0
                                    

Shannon's P.O.V.

Najstrašnija stvar se desila, imala sam napade panike kao i ranije, mnogo puta, ali ovaj je bio najstrašniji koji sam ikada imala. Jayde je uvek bila uz mene kroz sve njih, jer se obe borimo sa njima i znamo kako da se smirimo međusobno, ali danas nije bila sa mnom i osećala sam se kao da se moj ceo svet ruši oko mene. Ja ne mogu da ih kontrolišem sama, oni me potpuno preuzmu i ne mogu da dišem.

Kada me je Niall zvao iz kola, osetila sam potpunu paniku kako preuzima moje telo, govorio je toliko gluposti o tome kako ne može da živi bez mene. Toliko strašnih situacija je prošlo kroz moj mozak da nisam mogla da kontrolišem šta će se dogoditi . Šta ako je on imao sudar dok je bio na telefonu sa mnom? On je pio i sada on vozi kao manijak. Naravno da ću imati napad panike i završiti u bolnici. Ja ne znam ni gde je Jayde.

"Gospođo tu su ljudi koji žele da Vas vide,da li ste za posetioce? ' Medicinska sestra je pitala . Klimnula sam glavom.

'Shan, žao mi je ", kaže Jayde koja je trčala do mene . "Trebalo je da budem sa tobom , žao mi je 'ona opet kaže.

'Gde si bila ti?' Ja sam nežno pitala .

Ona gleda Justina pre nego što je odgovorila" Pokušavali smo da zaustavimo Nialla da se ne ubije. "

"Da i ja sam tako mislila " rekla sam . 'Gde je on sada?' Pitala sam .

"Ne znamo." Justin kaže.

Gledam Jayde u panici. "Morali smo da ga ostavimo Shan, morala sam da se uverim da si dobro, žao mi je, ali ti si važnija za mene, on je odmah bio sebičan i on je mogao da te ubije!"

Zatvorim oči, nadajući se da će bol proći, ali to se nije desilo . Moram da znam da je Niall u redu pre nego što budem mogla da ponovo dišem pravilno.

VIP - Justin Bieber [prevod] //✔️ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin