Chapter 33

92 9 0
                                    


'Dobro jutro' Niall je rekao dok sam hodala ka kuhinji,videla sam ga kako sedi na kuhinjskom stolu. Kada pogledam u džezvu vidim da je prazna.

'Prazna je?' Pitam, hvatajući džezvicu i spremam novu, ne mogu da funkcionišem danas bez kafe, imala sam oko tri sata spavanja sinoć pa predlažem svima da mi se sklone s puta dok ne popijem kafu.

'Jutro lepa "Justin kaže iza mene,stavlja ruke oko mog stomaka i odmara glavu na mom ramenu.

'Jutro lepi " smejem se.

'Sedi dole, ja ću to uraditi za tebe , šta želiš za doručak?' On pita, ljubi me u obraz brzo pre nego što uzme kašičicu iz moje ruke. Nisam ni razmišljala o hrani još.

"Šta god imaš 'smejem se. 'Gde je Shannon?' Pitam Nialla kada sam shvatila da nije u autobusu.

'Ona je otišla da mi kupi neke stvari u prodavnici. " Niall sleže ramenima.

'Šta je ona, tvoj jebeni rob?' Smejem se gorko.

"Šta ti je sa stavom jutros? ' Niall odgovara nazad.

"Ti nisi moja omiljena osoba u ovom trenutku i ja bih volela da vidim da brineš o njenom lečenju malo više, to je sve." Ja sam uzdahnula .

'Šta god.' Niall kaže, prevrne očima. Osećam kako moja krv ključa unutra i ja ću eksplodirati svakog trenutka sada.

'Dušo, zašto ne odeš i odmoriš u spavaćoj sobi, ja ću ti doneti doručak kada bude spreman "Justin sugeriše slatko. On uvek kaže pravu stvar kada treba, zato ga volim, on me tako dobro poznaje već.

Samo sam ustala i otišla u spavaću sobu, lupila sam vratima iza sebe,samo tamo sedi i pije kafu dok ona obavlja njegove poslove. Ja stvarno ne znam šta nije u redu sa mnom u poslednje vreme, ali ja nisam bila u stanju da imam punu kontrolu nad svojim emocijama i to je strašno.

VIP - Justin Bieber [prevod] //✔️ Where stories live. Discover now