Chapter 7

211 15 0
                                    

Niall nas vodi kroz velika crnu vrata, u praznoj sobi. Osećam da mi srce lupa nekontrolisano, ja ću upoznati ljubav svog života? Ne to ne može biti pravi, sigurno?

Osećala sam se srećno kada smo uspeli da uzmemo karte za Justinovu Purpose svetske turneju, ali sada šanse osećala kao anđeo koji je došao i posipa srećnu prašinu na nas bez razloga, ovo stvarno ne izgleda stvarno. Nisam baš ništa uradila neverovatnu u životu da bih zaslužika to tako da ne razumem zašto se to događa, ali ja ne mogu da se žalim.

'Jayde? Jayde. " Čujem da neko govori moje ime i ja se trgnuh is svojih misli, otišla sam negde drugde onda i nisam shvatila gde smo završili. Mi smo sada na after partyju, vidim gomilu ljudi koji plešu i šale se, samo sam videla i Taylor Swift, o moj Bože!

"Da li je to Taylor ?! ' Ja sam pitala Shannon, pokazujući ka Taylor gde sada igra sa Selenom. 'Oh moj Bože i Selena' izgubila sam dah. Volim Selenu, ona je predivna i tako lepa. Shannon samo klima glavom, a oči su joj širom otvorene mogu reći da je u isto velikom šoku kao ja, možda i više s obzirom da stoji pored jednog jedinog Niall Horana.

'Justin , ovo je Jayde, tvoj najveći fan "Čujem Niall kako govori pored mene i kad okrenem glavu da vidim jednog momka za koga sam mislila da ga nikada neću videti ovako blizu.Mohu ga dodirnuti.

Pre nego što sam znala još nešto sve je postalo crno i tiho ...

A/N

VOTE/COMMENT


-A

VIP - Justin Bieber [prevod] //✔️ Where stories live. Discover now