Chapter 6

205 14 0
                                    

Koncert se upravo završio i ja sam tužna, želela sam da to traje zauvek. Ja sam bukvalno samo sedela ovde i zurila u mesto gde je Justin stajao minut pre. Niall i Shannon su pored mene, flertuju kao da ne postoji sutra. Lažno sam se nakašljala i oboje su pogledali u mene, oni izgledaju šokirano, kao da su zaboravili da sam bila ovde.

'Šta vi devojke sada radite onda?' Niall pita.

'Mi ćemo se vratiti u našu hotelsku sobu mislim' Shannon odgovara, dbacujući.

'Nema šanse, ti ideš sa mnom na after party sada ", kaže on,stajao je i držao ruku na Shannon.

' After party?' Pitam, mislim da ga nisam dobro čula, da li je rekao da ćemo ići na after party, kao Justin Bieber after party?

"Da, Justin After Party 'on reče, potvrđuje ono što sam upravo razmišljala. Nema šanse. Shannon me gleda u šoku i uhvati za ruku brzo, ona me zna jako dobro, ja izgledam kao da ću se onesvestiti, osećam da mi se vrti u glavi. Ovo se ne dešava, ovo mora da je san sigurno.

'Idemo' Niall se smeje. "Justin bi trebalo da bude spreman da upozna svog najvećeg fana od sada" on namiguje u mom pravcu. Kolena su mi klecala , osećala sam se kao da ću pasti. Ja ću se sastati sa Justin Bieberom? Nema šanse.

"Ozbiljno?" Kažem, ne krećem od mesta gde stojim. Shannon se smeje malo pored mene. Mislim da je još uvek u šoku, prvo sastanak sa Niallom i sada ovo.

"Da hajde 'Niall krene kroz gomilu, ja i Shannon pomno pratimo iza njega. On drži Shannon ruku tako da se ne izgubimo.

Osećam se kao da sam sada na oblaku, u snu.

A/N

Šta mislite šta će se dogoditi?

Vote/Comment

-A

VIP - Justin Bieber [prevod] //✔️ Where stories live. Discover now