Chapter 12

179 11 0
                                    

Justin je upravo završio pokazivanje autobusa i ja sam zaljubljena u ovo mesto, to je sve što sam zamišljala i više. Oduvek sam znala da će Justin imati lepi autobus za turneju, ali ovo mesto je neverovatno,tako je slatko i prijatno.

'Čeka nas dug put trebalo bi da se smestimo "Justin se osmehuje kada sednem na krevet , ispred velikog TVa koji je na zidu.

'O, veruj mi, ja sam se već smestila ' smejem se, stavljajući noge gore na krevet . "Prilično sam sigurna Shannon da je udobno i previše" Smejem se, ali nije obraćala pažnju na mene ona i Niall su bili pored velikog prozora , gledali su se međusobno. Justin gleda gde mu pokazujem i počne previše da se smeje.

'Vau' smeje se.

'Ona je bila zaljubljena u tog dečka od prvog dana, tako da nisam iznenađena, ona nije baš stidljiva, kao ni ja. " Gledam sada u Justina dok on gleda u mene, osećam kako mi obrazi crvene.

"Ne treba da se stidiš ispred mene , iskreno." On reče, seo je na krevet pored mene.

'Iz nekog razloga nije mestid"nasmejala sam se slatko. To je istina, s njim se osećam kao da mogu da budem ono što jesam, a taj osećaj je neverovatan.

"Dobro, drago mi je, sada sledi dugo putovanje, pa te molim da mi kažeš sve o sebi? ' On me gledao kao da gleda film.

'Ja sam tvoj fan broj jedan' kikotala sam se, stavila sam kosu iza uha.Onda sam počela da pričam sve Justinu, kako sam odrasla . Ovaj osećaj je neverovatan,ne govorim ovo samo zato što mi je idol, već zato što me on stvarno sluša šta govorim.


VIP - Justin Bieber [prevod] //✔️ Where stories live. Discover now