Chapter 32

90 9 0
                                    


Bilo je oko pola 2 ujutru i ja sam se upravo probudila uz glasan prasak iz dnevnog boravka.

'Justin probudi se' drmala sam Justinovo rame pokušavajući da ga probudim, ali on se ne mrda, proklet bio kada ima tako dubok san, ja bih se do sada probudila . 'Probudi se "i opet sam to rekla dok se nije probudio.

"Šta nije u redu dušo? ' On paniči, sedeći na krevet iznenada. Volim kako je zabrinut za mene, znate kakav je on zapravo kada se probudi.

"Čula sam buku iz dnevne sobe, ona me je probudila."

'Ostani ovde.' On kaže, ustaje i grabi ono prvo što vidi.

'Justin šta planiraš da radiš sa tim? " Smejem se, "daš im novi izgled? ' Ja ne mogu da se su zadržim a da se ne kikoćem .

'U pravu si "on prevrne očima pre nego što se sagne dole i uzme svoj kišobran.

"Da mnogo bolje" smejem se sarkastično.

"Samo zaključaj vrata iza mene i ne otvaraj ni za koga drugog osim mene, ? ' On reče, zvuči ozbiljno sada. Ja sam klimnula glavom i sela sam na ivicu kreveta. Kada je on napustio sobu ja sam uradila kako je rekao i zaključala sam vrata.

'Za ime Boga'čula sam kako je rekao, a sekundu kasnije stajao je iza vrata. " Jayde otvori, to su samo Shan i Niall koji prave bebe na mojoj autobuskoj sofi. " Otvorim vrata i vidi ih oboje gledajući nas, uhvaćeni u akciji.

'To je moje mame sofa' Justin je kukao dok se vraćao u spavaću sobu, zatvorio je vrata za sobom.

"Znači, sve što se desilo večeras bilo uzalud, ona će ga samo tako ponovo vratiti sebi i ako je pre samo dva sata mogao da umre." Ja sam prevrnula očima. Ne mogu da verujem.

"Mi ne želimo da se raspravljamo zar ne? ' Justin pita, podigao je obrve u konfuziji.

"Naravno da ne, ali ja sam ljuta na Nialla zbog onoga što je učinio, ja ne mogu da verujem da će Shan samo tako pustiti da se izvuče lako. Justin ako bi to bio ti, ne bih ti dodirnula ruku na najmanje nedelju dana. "

'Pa dobro je što to nisam ja onda' on namiguje, puzi preko mene i stavlja ruke na moje butine, vuče me ka sebi pre stavljanja svojih usna na moje. Odjednom bes koji sam osjećala prema Niallu je nestao i zamenjen je strašću i ljubavlju prema dečku na meni.

A/N

Ostavite komentar.

-A

VIP - Justin Bieber [prevod] //✔️ Where stories live. Discover now