Capitolul 2

28 7 5
                                    

    

        2

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

        2. Prima privire

                                Sarah

  
          Privesc clubul care deja părea aglomerat din exterior, sunt convinsă că în interior o să fie un haos total. Literele mari scrise deasupra ușii, Green Valley, erau colorate in diferite nuanțe care îți iau ochii. Erau mașini parcate în jurul clubului, cât și mult mai departe de parcarea acestuia, deoarece erau o mulțime de oameni.

      
        James a rămas mult mai departe de club, fiindcă nu vrea sa fie văzut. Eu și Betty eram pregătite pentru a duce cu succes la capăt misiunea. Doar daca vom reuși...

          - Hai sa intram! îmi spune Betty luandu-ma de braț, înaintând spre intrare.

            Imediat cum am intrat am simțit fumul dens și gros care mi-au deranjat simțurile nazale. Muzica bubuia și chiar daca țipai nu o puteai depăși pentru a te înțelege. Multe femei dansau la bara primind aclamari și destui bani aruncați spre ele de la măscărici. Pe ringul de dans erau femei și bărbați care dansau împreună haotic. Totul era o harababura totala. Nu am frecventat niciodată cluburile și nu prea le agreez. Oameni beți care abia se țineau pe picioare flirtau cu fete. Eu și Betty căutăm din priviri persoanele pentru care am venit aici, putând să-i recunoaștem după puținele pozele pe care James ni le-a arătat. Betty l-a ochit pe Alexander, iar imediat și eu pe băiatul care stătea lângă el. Eram sigură că e el, chiar daca stătea cu spatele. Ni s-a zis care sunt obișnuitele lor locuri. Ne uităm una la alta și ne apropiem de ringul de dans mai aproape de ei. Mă bucur că acea Karen nu se afla prin preajmă. Se pare că doar cei doi smardoi se afla aici. Privindu-i din spate te apuca groaza. Musculatura lor era poate prea proeminenta. Părea că dacă le atingi spatele o să explodeze cu steroizi prin jur. Desigur, fetele doritoare de nopți nebune ar mânca acei steroizi care ar face o avalanșă.

         Începem amândouă sa ne mișcăm senzual încercând să le capturam atenția celor doi. Simțeam cum muzica îmi intră prin vene și pentru o secunda m-am simțit încrezătoare că pot reuși să duc la capăt aceasta misiune nenorocita. Betty se mișcă în jurul meu facandu-ne să arătăm că niște adevărate parașute, asta doream sa obținem.

  
       Când în sfârșit am reușit să capturam atenția acelui Alexander, acesta s-a ridicat de pe scaun venind țintă spre Betty. Aceasta își dă parul pe spate că o profesionistă continuând să danseze provocator. Alexander vine pe la spatele ei apucand-o de solduri miscandu-se amândoi deodată. Betty îmi dă o privire cu subînțeles, iar eu am decis să mă car de acolo cu gândul de a-mi lua o băutură pentru a-mi limpezi gândurile.

 
        Mă așez fix lângă băiatul pe care trebuia să-l abordez. Mi-am axat privirea pe fata lui analizandu-l. I-am observat linia maxilarului destul de proeminenta alaturi de obrazul sau sigur ras de curând. Un par atât de creț încât m-am imaginat deja cu mâinile în el. Genele intoarse care îl făceau să pară un zeu doar din profil. Când acesta mi-a observat privirea arzătoare asupra lui am ieșit din transa. S-a întors rapid spre mine speriandu-ma. Când i-am văzut culoarea ochilor pur și simplu am crezut că o să-i cad la picioare în secunda doi. Un verde arzător ca smaraldul.

War in loveWhere stories live. Discover now