Capitolul 10

36 5 3
                                    

   10

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


   10. Consecințele căderii în păcat

                             Sarah

           A trecut o jumătate de oră. Fix treizeci de minute. M-am uitat la ceas din minut in minut, iar timpul părea că trece mai greu ca niciodată. Mă simțeam incomod și simțeam prea multe perechi de ochi ce se fixau asupra mea.

      Dylan nu m-a scos de sub privirea lui, deși era conștient că nu se poate atinge de mine in niciun fel în prezența șefilor noștri, mai ales a lui James. Ii puteam citi frustrarea ce îl mânia in acest moment, iar faptul că nu el se afla pe scaunul din dreapta mea acum îl enervează la culme.

        Dar ceea ce mă intimida pe mine era altceva.

           Harry se afla în dreapta mea, mult prea aproape de mine. Apariția târzie pe care și-a făcut-o a fost clară. S-a făcut înțeles că nu e adeptul întâlnirilor. A ajuns printre ultimii de aici, iar toată atenția, mai ales a femeilor prezente, s-a aflat asupra lui. Mă enerva acest lucru și n-am nicio idee de ce, sau pur și simplu sunt prea orgolioasă și egoista pentru a recunoaște. Mirosul specific lui îmi ajungea perfect la nas și mă făcea să înnebunesc complet. Cat timp mâncam primul fel de mâncare ii puteam simți privirea asupra mea. Asupra buzelor mele mai exact. De fiecare dată când atingeam paharul de vin pentru a bea se uita la mine cu o intensitatea pe care sper sa nu o fi observat nimeni.

      James o tot privea pe Karen, insa aceasta îi dădea câteva ocheade. Ray era plecat. Se afla pe ringul de dans cu o femeie. Era o atmosferă plăcută, iar daca nu eram în aceste circumstanțe chiar pot spune că aș fi putut sa ma distrez, dar acum aerul imi sta in gat, picioarele mele sunt precum gelatina.

       L-am văzut pe Harry cum ii spune ceva la ureche lui Karen. Aceasta râde ușor, puandu-si mâna la gură. Eu și James ne-am axat atenția asupra lor. Deodată, Karen își îndreptă privirea spre mine. Ochii noștri fac contact. As zice că e de la paharul de vin pe care l-am băut, dar ochii noștri erau identici. Poate prea asemănători. Acum îmi dau seama că ceea ce i-a zis Harry la ureche era despre mine. Îl simt cum își trage scaunul in spate și se ridică în picioare. Privirea lui Karen se axa pe el, dar cel mai mult spre mine. Mă analiza din cap până în picioare, cât îi permitea pozitia in care mă aflu acum, parcă nevazandu-ma până acum.

        Harry se apleacă spre mine, lângă urechea mea.

        - Vrei sa îmi acorzi un dans, prințeso? Mă întreabă el șoptind in urechea mea, aproape atingand-o cu buzele.

          Casc ochii. Mă uit la Dylan care era roșu la față și fierbea in suc propriu. După aceea îmi arunc ochii spre James. Se uita la mine și îl întrebam din privire ce sa fac, știind sigur ceea ce Harry m-a întrebat. Acesta se uita la Dylan, iar apoi zâmbește drăcește. Aprobă din cap și se întoarce catre paharul sau de vin.

War in loveUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum