Capitolul 5

39 5 12
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


5. Pact cu diavolul

Sarah


Dylan parchează mașină în lotul B al clădirii imense unde se afla apartamentul său. O ploaie torențială se face una cu pământul. Coboară din mașină și fuge spre portiera din partea mea deschizand-o. Ies rapid din mașină ca ploaia sa nu mă ude și mai rău decât a făcut-o deja în primele două secunde. Dylan îmi cuprinde mana intr-a sa și fuge cu mine până la intrarea în bloc. Urcam la etajul 4 unde se află apratamentul sau. In timp ce urcam scările care păreau nesfârșite simțeam în inima mea un gol imens. Trebuia să fie umplut de prezența ispititoare a lui Dylan, insa ceva mă trăgea înapoi și nu știam ce. Mă simțeam vie doar pe exterior. Interiorul era lipsit de viață, așteptând firul de aventură să-l readucă inapoi.

Sunt trasa din gândurile mele prea stranii în acest moment de mana lui Dylan care se desprinde de a mea. Își scoate cheile din buzunarul jachetei sale negre și răsucește broasca ușii. Căldura îmi brăzdează fața când intru pe holul care face legătura între toate camerele. Mă descalț și îmi arunc pantofii incomozi in coltul holului, Dylan urmându-mi gestul. Se uita la mine zâmbind, iar apoi buzele sale se contopesc cu ale mele. Îmi închid ochii savurandu-i petalele roz care mi-au lipsit enorm. Golul meu se umple ușor și încep să mă simt din nou vie. Acest om îmi transmite toate vibrațiile care îmi fac corpul sa trepideze. Am uitat de tot, de ceea ce mi s-a întâmplat, deși așteptam câteva explicații destul de coerente. Acum am uitat de tot. Voiam doar să-i simt gustul. Îl voiam doar pe el. Confuzia și teama pe care am avut-o acum câteva ore s-a transformat în dorința de a-l avea lângă mine mereu. Nu mă mai pot satura de el. Nu mă mai poat satura de iubirea pe care mi-o oferă. De siguranța pe care o simt când se află lângă mine. Sufletul meu sare in sus și face tumbe când îi simt limba impleticindu-se cu a mea. Cream un dans sălbatic pe care doar noi îl știm. Ne controlam unul pe altul, combinandu-ne perfect. Mâinile sale reci se ridică spre tricoul pe care mi l-a dat în acea noapte. Noaptea în care urma să fiu violată. Mă cutremur când îmi aduc aminte imaginea omului, dar după îmi amintesc cine se afla in acest moment lângă mine.. Neașteptand să-mi dea colanții aceia largi jos, ii despică in doua aruncand bucatile lângă pantofii lăsați acum câteva minute. Ii dau rapid jacheta jos. Sper ca acest moment să mă fac să mă simt fericită. Am nevoie de măcar un strop de fericire pentru a-mi completa apăsarea continua care îmi străpunge inima.

Ii apuc tivul tricoului ridicandu-l peste cap. Pentru a-l da jos a trebuit să întrerupem sărutul intens pe care îl aveam. Și-a pus mâinile pe coapsele mele facandu-ma sa-mi înconjor picioarele in jurul taliei lui. Se îndreapta cu mine spre dormitor aruncandu-ma in patul său moale pe care îl știu ca pe propria palma. Zâmbesc la el când acesta se uita la mine cu ochii lui care îmi omoară fiecare fibră din corp. Îmi musc buza de jos uitandu-ma la el. Arata atât de bine, încât și acum îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat așa bărbat lângă mine. Se proptește peste corpul meu mic și firav care sigur ar avea nevoie de o baie, insa asta e ultima problema la care mă pot gândi acum. Îmi duc degetele lungi spre cureaua sa desfacand-o imediat. Acesta mă ajută când încerc să-i dau blugii negri jos. Amândoi am rămas în lenjerie. Ii pot citi dorința și înfierbântarea din ochi. Mă mănâncă din priviri și simt că nu a mai rămas nicio bucata din mine. Îmi împing capul mai mult in perne având mai mult acces la chipul sau frumos care mă privește zâmbind cu acele buze pe care le ador. Își baga mana gentil sub spatele meu ridicandu-l puțin pentru a-mi putea deschide capsele sutienului care deja devenea incomod.

War in loveWhere stories live. Discover now