Capitolul 1

75 9 21
                                    

     1

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

     1. Începutul
                 
                                   Sarah

                 Intru grăbită in depozit dând cu ușile mari de pereți. Îl caut din priviri pe James, insa îl văd abia după 5 minute de căutare ieșind din biroul său îmbrăcat intr-o pereche de blugi negri și un tricou alb prin care i se putea vedea abdomenul bine lucrat. Părul său tuns periuță îi dădea o alură înfiorătoare. Când își rotește capul și intru in raza lui vizuala își etalează zâmbetul și se îndreaptă spre mine dandu-mi o îmbrățișare de urs.

         - Gata cu îmbrățișările! Spune-mi ce dracu' ai avut în cap atunci când m-ai ales sa particip la misiune pe teren!? Parcă lucram din interior, ii zic eu aproape țipând la el.

        - Oh, haide, Sarah! Nu e chiar atât de rău. Nu te mai plange. O să progresezi, spune el aratandu-si dinții albi.

          Totul a început acum doi ani de zile când am împlinit vârsta de șaisprezece ani, iar acele animale care ar trebui sa fie oameni mă băteau până nu mai puteam sa merg. Aveam fata colorata in albastru și violet. Viața mea era un calvar in acel loc. Eram bătută și batjocorită. Erau nopți când nici nu primeam apa sau mâncare. Neavând altă soluție, nemairezistand in acel loc am fugit, am fugit unde am văzut cu ochii. Am sărit pe un geam îngust dandu-mi libertatea la viață, dar și semnandu-mi moartea neavând un loc unde sa innoptez, niciun ban in buzunar. Doar eu cu un ghiozdan in care se afla o sticla de apa și câteva haine de schimb.

           Era noapte. Și cum norocul îmi bate la ușă de fiecare data, o ploaie torențială începuse să se strivească de asfalt. Arătam groaznic, hainele mi se udasera, din cauza parului meu lung nu mai vedeam nimic, deoarece era lipit pe fata. Stomacul scotea niste zgomote groaznice din cauza lipsei de mâncare. Dar Dumnezeu mi-a luminat calea, iar in acel moment o mașină mergea ușor din cauza ploii pe strada.

             Eram ghemotita pe o banca cu capul între genunchi din cauza frigului și a foamei. Motorul mașinii nu se mai auzea, iar atunci țin minte atât de bine sentimentul de frica care m-a cuprins. În capul meu se învârteau scenarii negative de tot felul. Când îmi ridicasem temătoare capul dintre genunchi in fața mea stătea un bărbat impunator și înalt de care mi-a fost frica la prima vedere. Parul șaten si ochii albaștri ma sfredeleau cu privirea, iar acest lucru îl făcea să arate înfiorător.

            Mi-a întins mâna, eu acceptandu-i-o cu frica. M-am ridicat de pe banca, iar de atunci viața mea s-a schimbat instantaneu. Cine credea că viața ta se poate schimba intr-o singura zi? Am trăit asta pe pielea mea. După acea noapte totul a luat o întorsătură la 360° . Asta s-a întâmplat din cauza neajunsurilor mele. Aflasem că m-am alăturat unei mafii. Nu o simplă mafie, ci una dintre cele mai periculoase. Omul care mi-a ieșit în cale se numea James. Șeful mafiei. S-a atașat de mine foarte repede. Mi-a zis că se vedea pe el in mine, iar asta l-a făcut să-și deschidă sufletul în fața mea. Mă consideră ca pe a doua lui fiica. Am vrut să mă alatur mafiei din prima, insa nu m-a lasat. Mi-am continuat școala, pierzând un an. De aceea, acum, la optsprezece ani sunt clasa a XII-a .

War in loveTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang