15

510 24 0
                                    

Yemekten sonra 2 saat kadar ders çalıştım.Saat 16:15ti Hilalle kısa mesajlaşmanın ardından buluşmak için anlaşmıştık.Defterlerimi toparlayıp masa lambasının arkasına dizdim.Küçük beyaz çantama cüzdanımı ve telefonumu koydum.Son kez aynanın karşısına geçtim dudaklarıma nemlendirci sürdüm, azıcık rimel sürdüm saçlarım düzelttim ve aşağı indim.Hilale mesaj çektim buluşacağımız kafenin adresini aldım.

"Ben çıkıyorum Zelha abla" diye seslendikten sonra kapıyı açtım çıktım Nuriyi göremedim kapının yakınlarında hiç onu da uğraştırmıyım diye düşünerek sitenin çıkışına doğru yürümeye başladım çocuklar vardı dışarda top oynayan, ip atlayan kızlar sek sek oynayanlar ne kadarr güzel ve masumlardı.Onların yerinde olmak için nelerimi vermezdimki.

Siteen çıktıktan sonra gördüğüm bir taksiyi elimi kaldırarak durdum için yerleştikten sonra adresi söyledim çok geçmeden gelmiştik uzak değildi.İndim kafenin dışı siyahtı Pilazza yazıyordu koca harflerle kapıyı itip içeri girdim.İçeriside dışarısı kadar karanlıktı birtek masalar beyazdı onun dışında sandalyelerde siyahtı hoş dikkat çekici bi dizayn olmuş.Bense tam buraya uygun beyaz giyinmiştim.

Köşede Hilali görünce adımlarımı hızlandırdım ona doğru gözlerimiz buluştuğunda Hilal gözleriyle gülümsemişti resmen.Hemen kalktı yanağına bir öpücük kondurup karşısına yerleştim sütlü kahve siparişimizi vermişti bile.

"Ee tatlım yeni düzen yeni Urasla nasıl aran" dedi munzurca gülerek."Sende mi Allah aşkına Hilal sadece aynı evde kalıyoruz bunu ne kadar iki tarafta istemesede Haldun Beye söz vermiş evin yardmcı hanımı bi süre kalmak zorundayım" dediğimde "Tamam tamam sakin ol sadece takılacaktım biraz" kahkaha attı.Ne çok anlatmıştım ya neyse beni anlamasına ihtiyacım vardı ama herkes gibi bana Urası sormamalı.

"Mmm.. Bir arkadaşımız daha gelecek" dediğinde kaşlarımı kaldırarak baktım bu arada kahveler geldi "Kiimmiş bakalım o arkadaş" onun gibi munzurca sırıttığımda kahkaha attı herkes bize döndüğünde kafamı eğdim."Hayır yanlış anladın kız gelecek " dediğinde karnını tutuyordu."Hoho aman ne komik" diye söylendiğimde dudaklarını birbirine bastırıp bekledi.

Erkek yada kız olduğundan bahsetmemiştim.Amaan kimi kandırıyorum erkek sanmıştım çünkü başnda mm diyip beklediğinden aklıma öyle gelmişti.Sakarlığım ve yanlış anlamalarıma oskar ödül istiyorum lütfen.

"Adı Eda belki duymuşsundur bizim okuldan" dediğinde düşündüm ama çıkaramadım "Yok pek çıkaramadım ya" dediğimde;

"Gelsin bi tanıştırayım sizi popüler tayfalardan okulda görmüşsüdür elbet"

"Sen nerden buldun onu arkaaşlığınız nerden"

"Geçen seneden tanışıyoruz o iki oldu.İkinci sınıf yani" dedi ve birden ayağa kalktı "Burdayız canım" dediğinde baktığı yöne baktım.Sarışın uzun boylu bi dakika ya baya bi uzun boylu bi kız geliyordu.Yeşil gözleri var uzun sarı saçları derken baya güzel bir kızdı.

"Merhaba kızlar" samimi sesle seslenince Hilalle birbirlerine sarıldılar, bende tam elimi uzatcaktım ama elimden tutup çekti sarıldı.Oturduk Hilalin yanına oturmuştu o da oda beni incelemişti bakışlarıyla.Hilal sessizliği bozup "Besniği bilirsin hastaneye gelmişlerdi söylemiştin ya Erdi falan Urasın arkadaşları" dediğinde Urasın adını duyunca ürperdim dün gece ki beraber uyuma olayı aklımı karıştırıyordu.Kafa salladım devam etmesi için "Eda Besnikle beraber" dediğinde hiç şaşırmadm olukça güzel bir kızdı boyu uzundu sahi besnikte iki metre vardı ya tam çift olmuşlardı bence "Aaa ne güzel sevindim senin adına" dedim gülümsedi.

Beklediğimden daha samimiydi baya ilgiliymiş gibi sorular sordu konuştuk muhabbet derken telefonu çaldı gülümseyerek açtı telefonunu "Aloo.. Efendim aşkım...Evet geldim kızlar var.. Yok Hilalle yeni bir arkadaşımız Hira.."Bir kahkahaattı "Hiç gerek yok.. Hem siz napıyorsunuz orada .. Tamam o zaman plazzadayız" dedi ve kapattı.Hiç bi zaman sevgilime aşkım demem diye düşünürdüm aşkım nedir ya belki yok ondan böyle düşünüyorum hiç olmadı.

İlk AşkOnde histórias criam vida. Descubra agora