Geri dönüş

294 17 3
                                    

Telefonuma bakmaya devam ediyordum. Can'ın 'Bir sorun mu var' demesiyle kafamı kaldırıp ona baktım. Tekrar telefona dönüp 'Hayır sadece kalksaam iyi olur' dedikten sonra ona bakmadan çıktım. Beni neden bu kadar çok aradıklarından içime kötü bi his doğmuştu Cana ayıp olmuştu ama telafi edebilirdim sonra. Gerçi kalkıp gelme zahmetinede girmedi ya. Bende iyiden iyiye saçmaladım masadan fırladım.
Hızla nerde olduğumu bilmeden yürümeye başladım ayni zamanda Hilali aradım çaldı çaldı açmadı. İçime düşen kurt büyümüştü. Mesajlara baktığımda aç artık gibisinden azarlamalar doluydu ama gözüm bi mesaja takılmıştı olduğum yerde bi durdum tekrar okudum Urasa ulaşamıyoruz bi bilgin varmı ben Erdi yazıyordu direk kayıtlı olmayan numarayı aradım ikinci çalışta açtı ;

-"Prenses dünyaya dönmeye karar vermiş arkadaşlar"

-Şey uzgunum duymadım bir sorun mu var birsey mi oldu Urasa. Dedim

Telefondan başka sesler geldi ve biri bağırdı. "Allah aşkına nasıl oluyormuş Hira arandığında açılmaması" Hilalin sesi cirliyordu kulağımda.

-Tamam işte uzatmayın sadece duy ma dım nerdesiniz noldu?

-Sizdeyiz Uras çok alkol içmiş sabah uyanmış mide bulantısına yerinden oynayamamis Erdi hastaneye getirdi şimdi iyi midesi yıkandı.

Bir an içimde ki kurdun çekildiğini hissettim ohh ne iyi olmuş dedim.

-Tamam taksiye atlayıp geliyorum.

-Ne taksisi nerdesinki sen aaa evet onuda sorucam işten erken ayrılmışsın haberimiz yok çok iyi ya.

-Tamam Hilal gelince konuşuruz.

Kapattım telefonu hızla taksi durağı buldum. Binip adresi söyledim camdan dışarıya bakmaya başladım ama kafamda hep Uras vardı. Ne hissediyordu acaba beni düşünmüş müydü arardı gerçi neden aramadi ki amaaaaan beyimiz arar mı. Kendi kıçının derdinde ya sahi.

**         ***       ****       *****    *****


Eve geleli iki saat olmuştu tek tek herkese hesap vermiştim hiçbirini cezbetmeyen cevaplar onları tatmin etmemişti.Tabiki onlara Can'dan bahsetmemiştim.Sahi onada büyük ayıp etmiştim.NEyse onu düşünemiceğim şimdi.Şuan odamdayım huzurlu bir şekilde pijamalarımla, yatağımda yayılmıştım.

Olanlara gelirsek eğer eve geldiğimde herkes salondaydı.Uras arkası dönük kanepede uzanıyordu yüzünü görmemiştim.Ama onu görünce o şekilde bi sızı hissettim.Kapıda Nuriyi görünce sordum:

-Durumlar ne ben bişi anlamadım.

-Siz çıktıktan sonra banyodan bağırma sesleri geldi girmeyecektim içeri Uras Bey var diye ama endişelendim girdim banyoda ayna kırılmış bi kenarda Urası gördüm rengi atmıştı o sırada telefon çaldı Erdi Beye haber verdim.

-Tamam Nuri sende istersen gidebilirsin artık.

Dedim ve Urasa baktığımda daha önce görmediğim ince ayrıntıya baktım elinde bez sarılıydı.Aptal şey ne düşünüyordu aynayı kırarken o bok suratına vursaydı daha iyi sonuç olabilirdi.

Sonunda Erdiler gitmeden onu odasına çıkardılar yatırdılar hiç bi şekilde konuşmamıştık Urasla gözünü bile açmamıştı.Sonuç ben odamdayım o odasında...

 *                 **               **              **                   **                  **

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 21, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

İlk AşkWhere stories live. Discover now