Kapitel 8~Knytnävar och svartsjuka

1.3K 68 23
                                    

Jag väcks snabbt från hypnosen och putar snabbt bort honom från mig. Mitt ansikte brinner pågrund av all min rodnad. Herre min-hjälp, vad hände precis?! Min crush kysste mig. Fucking Brandon kysste mig!

Jag stirrar ner i mitt knä med vidga ögon. Ifall jag var dödsdömd innan, är jag nu ännu mer död än ett ruttet lik.
Brandon säger inget, utan sitter helt tyst i sätet bredvid mig. Jag sväljer hårt innan jag tar tag om handtaget för att så snabbt som möjligt komma ut ur den här dödligt akwarda situationen. Jag.är.dödsdömd.

Såklart förväntar jag mig att dörren ska öppnas, men ingenting händer. Jag försöker öppna dörren igen då plötsligt billarmet sätts igång. Mitt ansikte går från tomat till super tomat. Omg.. Detta händer seriöst inte mig nu?

Direkt harklar han sig obekvämt och jag hör prasslande ljudet från hans nyklar innan det klickar till och larmet stängs av. Hade han seriöst låst bilen?

Jag pillar nervöst på änden av min tröjärm och inom några korta sekunder öppnar jag snabbt bildörren, för att denna gången kunna rymma därifrån på riktigt den här gången.
"Eh, h-hejdå." Med det lämnar jag snabbt bilen utan att möta Brandons brännande blick. Vadå, hejdå? Oh, typiskt mig. Varför gör jag det mer akward än vad det redan är?

Jag går med snabba steg över parkeringen, medveten om att han fortfarande ser mig.
Mina tänder hittar min underläpp och jag känner hur alla möjliga känslor börjar fylla min kropp. Är jag glad? Arg? Ledsen? Eller är jag bara ett hemskt exempel på reaktion då ens crush faktiskt kysser en?

Jag har ingen aning..och jag har en känsla av att jag inte vill veta. Och hur blir det med häxan-jag menar Alessia? Hon såg ut att vilja döda mig..totalt..med kniv och yxa.

Vänta vänta? Gjorde precis Brandon slut med Alessia?

Jag vänder mig sakta och diskret bort mot bilen och ser att han håller på med sin mobil. Han håller alltid på med den..
Messar han med någon tjej? Eh, lägg av Gabbie. Du är inte hans flickvän bara för att du kysst honom.
Vänta lite här.. Han flinar.

Jag tittar snabbt bort innan jag med snabba steg fortsätter den lilla biten kvar till skolans portar.
Det är säkert en tjej han messar med..eller tänk om han bara gått med på ett vad?
Tänk om detta bara är ett spel? Ett dum spel för att få pengar i slutändan? För vem skulle seriöst vilja kyssa mig, en tönt?

Jag känner hur mina axlar sakta sjunker innan jag snabbt skakar av tanken. Sträck på dig!

Jag harklar mig tillrätta innan jag öppnar porten och möts av samma tråkiga korridor jag för mindre än en halvtimma sedan gått igenom.

~Brandons Perspektiv~
Det där händer inte precis. Jag måste drömt eller något..
Jag stirrar stumt ut genom rutan på den vackra gestaltens ryggtavla. Hon såg förskräckt ut.. Oh, varför var jag så dum att kyssa henne? Aldrig i livet att hon kommer vilja prata med mig igen. Jag är så dum.

Enda sedan första gången jag såg henne i skolan, hade jag fått ögonen för henne. Jag kommer ihåg att jag hade kollat upp när hon slutade hennes nästa lektion bara för att höra hennes röst..och såklart prata med henne.

Ni vet, bli vänner, osv. Det var ju ändå så det var enklast för mig att komma henne nära.

Men det blev inte riktigt som förväntat. Hon var aldrig på lektionen-och jag till och med kollade ifall hon satt kvar efter alla gått ut. Sedan var hon försvunnen hela dagen.

The Gabbie RuleWhere stories live. Discover now