Anunt - Carti noi

1.7K 126 24
                                    


Nu va suparati pe mine, stiu ca asteptati sa public continuarea la aceasta carte.
Inca nu aruncati cu rosii in mine pentru ca nu am reusit sa scriu pana acum. Am doar vesti bune pentru voi! Cum sunt o persoana organizata, asa imi place sa cred, le voi numerota. Pur si simolu am multe noutati si am vrut sa le impartasesc cu voi intr-un capitol separat. Sper sa cititi pana la sfarsit.

1. Astazi si mine, voi face tot posibilul sa scriu capitolul 42 la "Fell in love with a pirate". Am intarziat cu o sapatamana la norma mea. Aveam de gand sa scriu un capitol la doua saptamani, si se pare ca aceasta este a treia saptamana si capitolul trebuia sa fie deja publicat. Sunt constienta de asta, o sa repar imediat. Nu va agitati, o sa scriu zilele astea. De ce am intarziat? Iata, jos, urmatoarele doua motive pentru care am intarziat. Sunt bine intemeiate... pentru ca... am inceput sa scriu si alte carti pe wattpad! Waw, nu-mi vine nici mie sa cred, sincer. Dupa atatia ani in care m-am limitat doar la cartea cu pirati, acum pur si simplu m-a lovit inspiratia si vreau sa scriu si mai multe in viitorul apropiat, daca timpul imi va permite. Prima carte:

2. "Florareasa", asa se numeste cartea pe care am publicat-o, pe alt cont. De ce? Pentru ca o scriu in colaborare cu o prietena draga, Beeatrice1. O sa ne folosim imaginatia, pentru a duce la bun sfarsit lucrarea inceputa, ca voi sa va bucurati. O sa las aici descrierea acestei carti, in speranta ca va produce o oarecare curiozitate. Adevarul e ca asteptam pareri la noua noastra lucrare, care inca este nedescoperita. As fi foarte incantata daca v-as gasi pe voi si acolo, bucurandu-va de cele scrise si lasand o parere, cat de mica, o incurajare sa putem continua.
Descrierea care urmeaza nu este exact cea pe care o are si wattpad-ul. Din cauza dimensiunii, nu mi-au incaput unele propozitii si a trebuit sa le sterg din pacate. Aici aveti descrierea completa a cartii:

"Londra, in anul 1920 infloreste iarasi dupa pagubele razboiului.
Sophie Malory scapa in sfarsit de viata de la tara, si cunoaste in curand viata de la oras. Aceasta lume va schimba simplitatea si inocenta? Este angajata la florarie de catre unchiul sau, care ii da slujba bucuros nepoatei sale preferate. Printre flori, clienti si familie, viata pare a lua o intorsatura placuta pentru ea... dar nu stie ca viata ei in curand va fi data peste cap de un anumit barbat.
Dar ce se intampla atunci cand vrei sa scapi de trecut, dar el te ajunge din urma si iti umbreste fericirea? Va reusi Sophie sa fie inteleapta si sa nu faca acelasi greseli ca in trecut? Oare inima va alege iubirea fata de un barbat, sau mintea va prelua controlul, punand adevarul pe primul loc?

Michael Carter, un burlac renumit, se satura de siguratate si este dispus sa-si puna inima in joc. Frumos, sarmant, bogat. Ce ti-ai mai putea dori de la viata? Banii sa fie totul? Cu firma lui de masini prospera, este o partida buna pentru oricare femeie din Londra.
Florareasa noua din oras nu il cunoaste ca pe un proprietar instarit, ceea ce-l determina pe Mike sa fie el insusi cu aceasta fata delicata, simpla si zambareata. Mereu s-a jucat cu inima femeilor, dar va face la fel si cu inima calda a floraresei?
Dar cat de mult ar putea ascunde adevarul fata de ea? Va fi iertat? Sophie va fi ranita din nou, ca in trecut, prin minciuni si masti?

Amanda Smith, o femeie cu un trecut sumbru si o crima la acriv, este pusa mereu pe fapte mari. Instarita, frumoasa, vaduva tanara, sigura pe sine, e dispusa sa joace teatru pentru a cuceri oricare barbat atras de frumusetea ei efemera, nimeni stiind adevaratele ei intentii. Pe cat de frumoasa este, pe atat de periculoasa poate deveni atunci cand isi doreste ceva. Resursele financiare se reduc considerabil, si are nevoie de o noua prada. Acum doreste un barbat. Care barbat? Michael Carter este urmatoarea victima.
Planurile ei sunt dejucate de catre ultima persoana la care s-ar fi gandit - o simpla florareasa.
Rautatea Amandei poate distruge tanara iubire. Femeia este capabila de orice atunci cand vine vorba de bani si de o miza atat de mare precum e Michael Carter. "

Fell in love with a pirateUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum