Hoofdstuk 3

6.9K 99 14
                                    

Zodra Tyler naar de mini badkamer is facetime ik Brent. Hij neemt al snel op en Luca is er ook bij. Ik leg ze het heel verhaal uit en net voordar ik ophang geven ze me een sterkte blik.

Ik draai me om en staar direct in de ogen van Tyler. Ik duw hem naar achter omdat hij veel te dichtbij staat.
Tenminste ik probeer hen opzij te duwen maar hij blijft gewoon staan. Ik zucht en ga op mijn bed zitten.

'Je weet da je zult boeten.' Zegt hij kalm. 'Boeten voor wat? Voor het verpesten van je mislukte kapsel? Rustig maar, dat kon niet veel erger.' Lach ik. Hij trekt me overeind en staat nu heel dichtbij hij staat zo dichtbij dat ik zijn adem in mijn nek kan voelen. 'Nog zo een opmerking of zo een actie en je kan nooit meer iets.' Zegt hij met een waarschuwende stem. Hij verlaat daarna onze kamer en ik kijk hem een beetke verbaasd na. 'Moet ik nu bang zijn?!' Roep ik hem achterna. Wie denkt hij wel niet dat hij is? Een beetje gaan dreigen. Pfft. Sukkel. Hij heeft in ieder geval anger issues. Dit is ook weer iets voor mij zeg. Wat een lekker begin hier.

Het is ondertussen kwart over elf dus ik besluit om te gaan slapen. Als het kwart voor twaalf is en ik nog steeds niet kan slapen zwaait de deur met een klap open. Het is de grootste sukkel van het hele internaat. Ja ik heb het over mijn kamergenoot Tyler.

Maar hij is niet de enige die binnen komt. Hij staat te zoenen met een meisje. Ik sta op en ga naast hun staan.

'Dit kan morgen ook nog.' Zeg ik geïrriteerd. Tyler knikt en stuurt het meisje de kamer uit. Het meisje loopt boos weg nadat ze mij een vuile blik geeft. Als ik terug naar mijn bed loop voel ik twee handen op mijn heupen.

'Ben je jaloers?' Vraagt hij dan met een geamuseerde blik. 'Nee maar ik ben wel moe. Ik wil slapen dus laat me los.' Hij zucht maar laat mijn heupen dan toch los.

'Truste.' Zeg ik geïrriteerd. Ik krijg, zoals verwacht, geen antwoord terug en val dan uiteindelijk in slaap.

Ik word wakker als ik uit bed val. 'Au!' Kreun ik pijnlijk. Ik hoor gelach en draai me om. 'Luca, Brent? Wat doen jullie hier?' Vraag ik terwijl ik terug overeind krabbel. 'We kwamen kijken of je de eerste nacht hebt overleeft met je fantastische kamergenoot.' Zegt Luca sarcastisch. 'Soort van. Heeft hij überhaupt wel door dat hij nu een kamergenoot heeft?' VraG ik terwijl dat ik met mijn ogen rol.  'Waarschijnlijk niet, hij heeft niet echt vaak iets door.' Zegt Luca simpel. Brent en ik beginnen te lachen tot de deur van de badkamer opengaat.

Tyler komt ook bij ons op bed zitten. 'Even dat je het weet, ik heb wel meer door.' Zegt Tyler die nu bij ons komt staan. 'Noem is één ding dat positief is dat je door hebt.' Zegt Brent terwijl hij zijn armen over elkaar slaat. 'Oké. Nou Brent je zusje is wel heel erg knap.' Grijnst hij terwijl hij zijn ogen over me heen laat glijden.

'Oké genoeg.' Brent staat op en duwt Tyler van het bed. Tyler valt hard op de grond en Brent begint heel hard in Tyler zijn buik te stompen. Voor ik het weet begint Tyler terug te vechten. Maar wat denk ik nou? Hier kom ik nooit tussen. Luca probeert hetzelfde maar het lukt hem ook niet.

Uiteindelijk heeft Brent een bloedneus en is Tyler nog steeds aan het schoppen. Ik ga voor Brent staan en geef Tyler een keiharde stomp in zijn gezicht nu heeft hij ook een bloedneus.

Ze kijken me nu allemaal verbaasd aan. 'Wat nog nooit door een meisje geslagen?' Vraag ik zo onschulsig mogelijk voordat ik me omdraai naar Brent. 'Gaat het?' Vraag ik. 'Ja het gaat prima.' Zegt hij kwaad terwijl hij boos naar Tyler kijkt. Ik knik en loop naar de badkamer. Ik trek mijn bikini aan en pak mijn surfboard.

'Iemand klaar om te surfen?' Vraag ik om de vervelende sfeer hier te veranderen. Luca knikt instemmend en Brent ook.

Als we op het strand zijn zijn het de beste golven. 'Oké Lets go!' Ik spring in het water en pak de eerste golf. 'Go Amy!' Ik moet lachen en verlies bijna mijn evenwicht.
Maar ik herstel het. 'Je gaat me echt niet af leiden!'  Roep ik lachend uit.

Als ik terug ben bij de jongens is Luca de eerste die een golf te pakken krijgt. Hij is echt heel goed. Als hij terug is blijven we nog wat praten. En voor ik het weet lig ik in het water.

Ik hoor twee mensen lachen als ik boven kom zie ik dat Luca met een jongen die ik niet ken aan het bekvechten is. Als de onbekende jongen me ziet biedt hij me direct zijn excuses aan. 'Sorry. Ik ben Scott.' Stelt hij zich voor. 'Amy.' Antwoord ik glimlachend. Ik zie Luca nog steeds chagrijnig naar Scott kijken.

Wedstrijdje vraagt hij. 'Ja, als je dat aankan.' Zeg ik uitdagend. 'Ik denk dat ik een meisje zoals jij wel aankan.' Grijnst hij. Ik knik en begin heel hard te peddelen.

Ik ben net iets eerder en ik heb een goeie techniek. Mijn afsprong is ook netjes en ik krijg een kort applaus van Scott. 'Laat nu de meester maar voordoen hoe het moet.' Ik lach en laat hem de volgende golf pakken.

Brent en Luca kijken maar wantrouwig toe. Oké ik moet toegeven Scott kan heel goed surfen.

'Oké niet slecht voor een jongen.' Grinnik ik. 'Oké dat is het.'  Ik kijk hem vragend aan hij peddelt naar me toe en springt boven op me waardoor we beide in het water vallen.

Als we beiden boven komen moeten we allebei hard lachen. Het duurt niet lang voordat ik een grote golf water over me heen krijg. 'Sukkel doe eens normaal.' Hoor ik iemand achter me zeggen. Ik draai me om en kijk wie het is. Ja het is de sukkel.

'Scott wat doe je met haar?' Vraagt hij terwijl dat hij met zijn ogen rolt. 'Erm lol trappen oké? Of is dat verboden?' Zucht hij geïrriteerd. 'Kom mee Scott.' Zegt hij bevelend. Tyler begint te surfen en Scott gaat hem achterna. 'Tot later!' Zegt hij nog snel. 'Bye!'

'Amy je moet ook oppassen met Scott.' Waarshuwd Luca me. 'Hoezo? Hij was heel aardig.' Zeg ik niet begrijpend. 'Ja, maar Tyler is zijn beste vriend. En Tyler beïnvloed hem heel erg als Tyler zegt dat hij niet meer met je mag omgaan doet hij dat ook niet.'

Ik zucht en kijk naar Scott en Tyler. Ze kunnen beide goed surfen. 'Nou kom op we moeten trainen we willen wel de wedstrijden winnen.' Zegt Brent om even het onderwerp te veranderen. Ik knik instemmend en volg Luca en Brent.

Het Internaat (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu