Hoofdstuk 5

5.6K 85 14
                                    

Samira en ik zijn nu al een tijdje onze technieken aan het verbeteren tot de twee meest gigantische sukkels er weer aan komen.

'En wie is dit?' Vraagt Tyler niewsgierig. 'Zijn dit de egocentrische verwende irritante sukkels waar je het over had?' Vraagt Samira terwijl dat ze haar armen over elkaar slaat. Ik knik waardoor Tyler begint te grijnzen. 'Dus je hebt het over mij?' Ik zucht 'ja, maar niet in een positieve zin. Maar ovee hoe vervelend jij bent.' Zeg ik terwijl dat ik met mijn ogen rol. 'Haat ligt dicht bij liefde.' Zegt hij non-challant. 'Dat gaat nog al moeilijk bij Amy.' Zegt Samira simpel. 'Hoezo?' Vragen Scott en Tyler beide tegelijk. 'Omdat Amy een vriendje heeft. Heeft ze jullie dat nog niet verteld?' Vraagt ze nep verbaasd. 'Nee, je neemt ons nu gewoon in de maling.' Lscht Scott ongelovig. 'Nee ik meen het.' Zegt ze zo serieus mogelijk. Terwijl dat ik er maar stil bijzit. 'O ja? Oké. Amy leg maar uit hoe hij heet, hij hoe eruit ziet, wat vindt hij leuk, hoe hebben jullie elkaar ontmoet en wat is zijn karakter?' Ratelt Tyler achter elkaar. Ervan onder de indruk dat we liegen.

Oké. Hij heet Zack. Hij heeft bruin haar en bruin ogen. Hij doet aan surfen. En hij is altijd aardig, hij is beschermend over mij en soms een beetje jaloers. Hij heeft een goed gevoel voor humor en...' ik ka  niet verder gaan doordat Tyler me onderbreekt. 'Oké oké, ik snap het je hebt een vriend.' Zegt hij terwijl dat hij met zijn ogen rolt. 'Jaloers?' Vraag ik grijnzend. 'Ja wel op zo een mooi meisje als jij.' Grijnst hij nu ook. 'Ugh ik snap dat je hem niet kan uitstaan.' Zegt Samira walgend. 'Ik sta er gewoon bij hoor.' Zegt hij verontwaardigd. 'Wat maakt dat uit ben je gewend dat elk meisje je aanbidt. Nou guess what hier heb je twee meisjes die dat niet doen. Misschien een beetje raar voor jou mister I'm perfect. Maar wen er maar aan want je zal ons nog heel vaak zien.' Zeg ik zo nonchallant mogelijk.

Ik zie Tyler me nu heel boos aankijken en Scott staat er maar bij. Volgens mij weet hij niet wat hij moet doen. Moet hij lachen of zijn 'vriend' verdedigen. Samira moet wel lachen en begint van alles te roepen. 'Burn bitch burn!' Ik moet lachen om haar reactie maar dat moet ik altijd.

We peddelen terug naar het strand en kopen wat ijs.
Samira en ik hebben altijd een bepaald verzonnen type vriendje voor in dit soort gevallen. En zo te zien hebben we het nog nodig gehad ook.

Brent komt boos naar me toe. 'Heb jij een vriend?' Vraagt hij ongerust. Typisch Brent overbezorgd, denkent dar ik met geen één jongen uit mag gaan. 'Ja.' Ik en Samira krijgen de slappe lach. 'Zack.' Lachen we verder. Brent weet er van maar hij vondt het altijd bullshit. 'Oké misschien is het toch goed dat jullie met jullie gestoorde brein zulke dingen bedenken.' Lacht hij opgelucht. 'Dat nemen we dan maar aan als een compliment.' Grinnikt Samira.

We lopen door naar de stad. Oké wat dacht je van dit? Vraag ik terwijl dat ik een bikini op houdt. 'Absoluut niet.' Lachy Samira afkeurend. 'Dat ding is veel te klein als je dan in het water val dan laat je heel wat meer zien dan alleen je afgang.' Lacht ze. 'Dit dan?' Vraag ik. 'Zo veel geld?! Deze bikini is veel te duur!' Roept ze geschokt uit. 'Die ga je toch niet kopen?' Vraagt ze. 'No way! Zo veel geld heb ik niet.' Zucht ik.

'Jammer ik had je daar wel in willen zien.' Ik voel twee armen rond mijn middel geslagen en een hoofd dat op mijn schouders rust. Ik draai me om en zie Tyler weer staan. 'Ga van me af!'  Hij laat los en loopt door. 'Wou ik had verwacht dat hij weer moeilijk zou doen.' Zeg ik positief verbaasd. 'Ja lekker toch.' Zegt Samira schouderophalend. 'Ja. Heb je al iets gevonden?' Vraag ik. 'Nee, het is allemaal veel te duur.' Zucht ze teleurgesteld.

'Kom we gaan terug naar het internaat, dit is toch te duur.' Zeg ik terwijl dat ik me omdraai. Als we terug zijn plof ik neer op mijn bed en start Netflix op. (Teen wolf)

Het Internaat (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu