Hoofdstuk 13

4K 72 5
                                    

Ik loop terug naar binnen en ik hoor een bekende stem. Ik kijk achter om maar ik zie niemand die ik ken. Ik loop door naar mijn kamer en ik zie Tyler staan. Ik ontwijk zijn blik en loop door naar mijn bureau.

"Ga je me negeren?" Vraagt Tyler nep verontwaardigt. Ik draai me om en Tyler staat heel dichtbij en staart me de hele tijd aan. "Nee antwoord ik kortaf. Ik pak mijn laptop en plof neer op bed.

"Oké ik snap iets niet." "Whats new"onderbreek ik hem. Hij kijkt me geïrriteerd aan en maakt zijn zin af. "Toen we een paar dagen geleden zoenden deed jij net zo hard mee dus waarom doe je nu weer de hele tijd zo afstandelijk?"

"Ja we hebben gezoend." "Maar dat was een fout." "Een grote fout."
Hij zucht maar verdwijnt dan toch de badkamer in. Ik begin aan mijn huiswerk en zodra ik klaar ben kruip ik mijn bed in.

Ik loop beneden door de gangen ik hoor iemand mijn naam fluisteren.
"Amy, Amy." "Heb je me gemist?" Ik krijg kippenvel over mijn hele lichaam nu ik hoor wie het is."
"Wat wil je?" Ik voel warme adem in mijn nek. "Jou" "fluister hij dicht bij mijn gezicht." "Nee." Zeg ik koppig en ik loop door. Hij pakt me hard bij mij pols vast wat zei je?! Roept hij kwaad. Hij knijpt nog harder in mijn pols waardoor ik mijn hartslag door mijn hele lichaam kan voelen bonken. Ik ben bang ik weet tot wat hij in staat is. Ik begin bang te schreeuwen. "Help!" Help!"

Ik word bezweet wakker en laat mijn hoofd in mijn handen zakken ik kijk opzij in mijn kamer en ik zie Jackson staan. Hij pakt me hard bij mijn pols en ik ben opnieuw bang. "Jij gaat leren om respect voor me te hebben!" Ik word opnieuw wakker en dit keer in de armen van Tyler.

"Sshh." "Het was maar een room." Ik denk na over wat er net gebeurd is. Ik had een droom in een droom. Ik zucht en ik probeer verder te slapen.

Ik word wakker van een veel te opgewekte Samira die enthousiast op mijn bed springt. "Amy!" "Het is zo ver!" Ik kijk haar vragend en verward aan. "We gaan kamperen!" "Hoe laat is het?" Mompel ik binnensmonds. "half zeven" "Uhg nog een uurtje." Antwoord ik geïrriteerd. "Nee we moeten om acht uur door." "Wie maakt er zoveel lawaai?" "Ik wijs naar Samira en zucht vermoeit. Ik sta op en maak me klaar voor de kampeertrip.

Het Internaat (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu