Hoofdstuk 22

3.2K 62 3
                                    

"Wat is dit?" "Tyler ik... ik kan het uitleggen." "Amy waarom zei je nooit iets?" "Wie is dit?" "En wat wilt hij van je?"
"Dat is mijn ex." Zeg ik zacht. "Hij belt me al langer." "Was dat wat er toen in het bos was en bij het feest?" Ik knik. "En met die nachtmerries." "Amy waarom zei je niks?" "Ik was bang." "Bang van wat?" "Bang van wat je reactie was." "Bang van wat hij zou doen als hij erachter kwam dat je het wist." "Amy ik moet weten wat er aan de hand is anders kan ik je toch niet beschermen." "Kom hier." Hij trekt me in een knuffel en drukt een kus op mijn haar.

"Ik hou van je en ik zal je altijd beschermen." "Maar zeg het in het vervolg als er iets is." "Oké." We blijven een tijdje zo staan en besluiten dan om te gaan slapen. Ik voel weer twee armen rond mijn middel en kruip dicht tegen Tyler aan.
"Welterusten." "Welterusten." Mompel ik.

———————

Als ik klaar ben met douche hoor ik Tyler overstuur aan de telefoon. Ik loop snel de douche uit en trek kleren aan.
Straks is het weer Jackson. "Ik wil mijn geld je weet dat ik het nodig heb." "Ik heb de weddenschap gewonnen." Ze is voor me gevallen dus ik win en ik wil mijn geld." "Kom op Scott." "Deal is deal." Hij hangt op en draait zich om. Ik zie dat hij geschrokken is als hij me ziet. Ik sta met tranen in mijn ogen.

"Amy ik kan het uitleggen." "Het was een weddenschap?!" "Alles wat je zei was gewoon voor een stomme weddenschap?!" "Amy ik..." "nee Tyler!" "Hoe kun je?!" "Amy luister." Hij pakt mijn hand vast maar ik trek me direct los. "Ik vertrouwde je!"

Ik loop snel de kamer uit en hoor Tyler me nog een aantal keer roepen. Als ik bij de eerst komende bushalte ben neem ik de eerste bus. Geen idee waar ik naartoe ga. Ik moet gewoon even helder kunnen nadenken. Ik wordt gebeld en zie dat het Tyler is. Ik druk hem weg en staar wat uit het raam.

*tyler*
"Scott dit was onze afspraak." "Ik wil mijn geld ik heb dat geld echt nodig." "Ik heb de weddenschap gewonnen." "Ze is voor me gevallen dus win ik." "Kom op Scott deal is deal." Ik hoor gestommel achter me en ik zie Amy staan. Ze staat er gebroken bij met tranen in haar ogen.

"Amy ik kan het uitleggen." Ik wil haar geen pijn doen. En zeker niet op deze manier. "Het was een weddenschap alles wat je zei was voor een stomme weddenschap?!" "Amy ik..." ze onderbreekt me en begint verder te schreeuwen. "Nee Tyler." "Hoe kun je?" "Amy luister." Probeer ik nog wanhopig. Ik wil haar hand pakken maar ze trekt terug. "Ik vertrouwde je!" "Ze loopt de kamer uit en ik roep haar nog na maar ze negeert me en loopt door."

Ik besluit om haar even wat tijd te geven. Als ik nu achter haar aan ga rennen maak ik het misschien alleen maar erger. Ik geef haar gewoon even sta tijd.

Na een drie kwartier is ze nog steeds niet terug. Ik besluit om haar te bellen maar ze drukt me al snel weg. "Verdomme!" Dit is allemaal mijn schuld. Ik schop hard tegen de deur en de muren maar het helpt niks. Ik ben haar kwijt. Ik zie Brent met Luca naar binnen komen die me geschrokken aan kijken.

"Wat is er aan de hand en waar is Amy?"

Ook dat nog nu mag ik ook nog eens aan haar overbezorgde broer gaan uitleggen dat ik haar gebruikte voor een weddenschap en dat ze nu boos is weggelopen.

"Tyler waar is mijn zusje?"

Het Internaat (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu