Hoofdstuk 19

4K 58 0
                                    

"Kom laten we terug gaan anders is het wel heel laat."
Als we terug bij het internaat aankomen slaat Tyler zijn arm om me heen en lopen we verder naar binnen.

"Waar dacht jij zo laat vandaan te komen jonge dame?" Ik schrik me kapot van Samira die ineens besluit van achter de muur op me af te komen.

Ze kijkt direct naar de arm van Tyler die om mij heen licht. "Zijn jullie samen?" Zegt ze direct grijnzend. "Ja ze is nu mijn meisje." Ik kijk naar Tyler en hij lacht lief naar me."

"O me gosh!" "Dit is zo leuk!" "Weet Brent dit al?" Ik schud mijn hoofd. "Nee." "En misschien is dat beter zo." "Ik bedoel het is niet dat jullie echt goede vrienden zijn."

"Je hebt gelijk maar je gaat het hem toch een keer moeten vertellen." "Weet ik maar nu nog niet."

"Is goed wat jij maar wilt." Hij drukt een kus op mijn haar en loopt dan naar de snoep automaat." "We hebben net gegeten lach ik spottend." "Dus?" Vraagt hij terwijl hij zijn mond vol propt met snoep." Samira trekt me direct mee.

"Geef me alle details." "Samira." "Ik vertel het je morge wel als Britt er ook is." Ze knikt en loopt dan  weer weg.

"Oke ik heb alles." "Moest die hele automaat leeg of zo." "Dat was het plan maar ik had geen geld meer." We lachen en lopen dan terug naar de kamer.

"Filmpje?" Ik knik en spring op bed. "Ik kies de film uit ik heb geen zin in een meiden film." "Ga je gang." Hij knikt tevreden en kiest een horror uit. Natuurlijk. Ik schrik me kapot en gil. "Kom hier jij." Ik lach en Tyler trekt me tegen zich aan. Ik zal je altijd beschermen." Ik geef hem een kusje en kijk verder naar de film. Na drie kwartier voel ik mijn oogleden zwaar worden en val ik in zijn armen in slaap.

—————————

"Ik ruik pannenkoeken en wordt wakker." "Goeie morgen." "Ben je nu al wakker?" Zegt hij sarcastisch. Ik kijk op de klok en zie dat het al kwart over elf is. "Hier." Ik pak het bord aan en eet mijn pannenkoek op. "Heb je zin in vanavond?" Ik kijk hem vragend aan. "Ben je het al vergeten?" Ik haal mijn schouders op. "O het is vanavond het schoolfeest!" Hij knikt. "Nerveus?"

"Ja ik heb geen idee hoe Brent gaat reageren als hij ons straks samen ziet." "Hé het komt goed." "Ik denk dat hij het wel accepteert." "Ik hoop het." Hij trekt me in een knuffel. Zo blijven we even staan tot Britt binnen komt.

Ik zie dat haar ogen beginnen te stralen. Natuurlijk Britt was er gister avond niet dus zij weet nog niet dat we iets hebben. "Ga het maar uitleggen ik ga nog even naar Scott." Ik knik en hij verlaat de kamer.

"Dus?" Ik stuur Samira even snel een berichtje en zodra ze er is leg ik alles wat er gister is gebeurt even uit.
"O ik ben zo blij voor jullie." "Ja maar ik ben wel benieuwd hoe Brent gaat reageren vanavond." Ik zucht.

"Hé ik zorg wel dat hij zich inhoud." Lacht Britt. Ik knik en sta op. "Iemand een zelfgemaakt sapje?" "Of nou ja een poging tot."lach ik." "Ik probeer er wel eentje."
Ik geef hem aan en daarna gaan we naar boven. "Oké zullen we nog even een film kijken?" "Is goed." "Welke?"
"Disney!" "Je bent nooit te oud voor Disney." "Precies." Als de film klaar is gaan we ons klaarmaken. We doen elkaars haar en make-up. (niet veel make-up.)

"Samira?" "Ja." "Heeft Luca jou eigenlijk nog gevraagd?" "Nee." "Wat waarom niet?" "Ik weet het niet, hij zal me waarschijnlijk niet leuk vinden." "O nee." "Wat is er." "Ik dacht dat je iemand had voor het feest." "Wat heb je gedaan Britt?" "Ik heb niks gedaan." Maar Brent zei tegen mij dat Luca dacht dat je al een date had voor het feest en dat hij je daarom niet ging vragen." "Wat?" "Meen je dit." "Maar als je met niemand op komt dagen vraagt hij je misschien wel."
"Ja hij heeft toch ook iemand." "Weet ik niet." "O kom hier jij." Ik geef haar een knuffel en wenk Britt om de tassen te brengen.

"Ben je nerveus?" Ik zucht "Ja heel erg." "Komt goed." Ik knik nerveus en loop dan naar beneden met Britt en Samira.
"Oké, here goes nothing."

Het Internaat (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu