Hoofdstuk 40

1.6K 33 6
                                    

Ik kijk hem verrast aan en sla mijn handen voor mijn mond. "Ja, ja heel graag!" Hij kijkt me stralend aan en ik spring hem om de hals.

"Je hebt geen idee hoe nerveus ik was." Ik glimlach en druk een kus op zijn lippen. "Kom mee." Ik kijk hem vragend aan zodra hij een paar spullen in een tas propt en me opwacht bij de deur. "Kom nou maar." "Wat heb je nu meegenomen?" "Dat zul je wel zien." Hij glimlacht en trekt me mee.

Als we bij de auto aankomen stappen we in een rijden we ongeveer een kwartier.
"Kom mee." Hij wenkt me en ik loop achter hem aan. "Oké, wacht hier oké?" Ik knik en ga zitten. Niet veel later zie ik Tyler terug verschijnen. Hij steekt zijn hand uit en ik pak hem vast. Als we aankomen ligt er een kano klaar. (Zie media) "Ga je mee?" "Altijd." Glimlach ik.

Als we terug thuis zijn plof ik neer op de bank en blijft Tyler me aan staren. "Wat?" Vraag ik verward. "Niks, ik ben gewoon blij dat ik je over een tijdje mijn vrouw kan noemen." "Ik glimlach en loop naar hem toe. Ik leg mijn handen in zijn nek en druk mijn lippen op die van hem.

"Binnenkort hebben we ons eigen echte gezinnetje." Ik glimlach en ga op bed liggen. Voor ik het weet val ik slaap.

Ik wordt wakker en ren naar de wc. "Gaat het?" Ik voel een hand op mijn rug en Tyler komt naast me zitten. "Ja, het hoort er bij." Ik glimlach flauw en hij helpt me overeind. "Hier." Hij helpt me overeind en ik loop naar de bank. Hij legt een deken over me heen en zet de water koker aan.

Er wordt op de deur geklopt en Tyler doet open. En Brent stapt naar binnen. "Hé." "Ik...Uhm ja ik heb dit voor jullie." Hij loopt terug naar buiten en komt terug met een puppy in zijn handen. "O my..." "Dit is Lola." Ik neem haar over en kijk naar Tyler.

Hij lacht naar Brent en aait haar ook

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.







Hij lacht naar Brent en aait haar ook. "Dank je Brent." Hij glimlacht en wilt weer weglopen maar ik houdt hem nog tegen. "Brent wacht!" Hij draait zich om en ik kijk Tyler pushend aan. Hij knikt bedenkelijk maar begint dan toch. "Brent er is ets dat we je moeten vertellen."

We kijken elkaar aan en Tyler pakt mijn hand. "We zijn verloofd."......

Hey peeps,
sorry dat ik zolang niet heb gepubliceerd. Ik was op kamp met school. Maar hier hebben jullie een klein hoofdstukje. Hopelijk vinden jullie het leuk, ondanks dat het zo kort is.

-xx me💙💋

Het Internaat (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu