Hoofdstuk 15

4K 66 7
                                    

Ik loop met Britt door het bos en raap wat takken op. We praten wat en besluiten om even op te splitsen.
Ik heb bijna genoeg als ik Britt hard hoor gillen. Ik ren naar de plek waar ik haar voor het laatst zag maar daar is ze niet ik ren door het bos en ik hoor iemand achter me ik draai me om en zonder te zien wie het is sla ik
de tak uit mijn hand in het gezicht van Luca. Ik schrik als ik zie dat hij het is en help hem terug overeind.

"Waar is Britt, wat is er gebeurd?" "Ik weet het niet, we splitste op en voor ik het wist hoorde ik een gil en was ze weg. Ik zie Brent verder op rennen en ren achter hem aan met Luca die me volgt.

Brent springt van een berg af en we volgen hem. We zien Britt en helpen haar overeind. "Wat is er gebeurd?" "Ik heb geen idee." "Ik denk dat ik uitgleed."

We knikken en lopen terug naar het kamp. Samira komt nu ook aangelopen en kijkt Luca aan. "Wat is er met jou gebeurd?" Lacht ze? Ik kijk naar Luca en zie dat zijn linkerkant van zijn gezicht blauw is geworden. Ik steek mijn hand op. "Schuldig." "Ja Amy vond het nodig om me in het gezicht te slaan met een tak." Samira en ik moeten beide lachen. "Nee èh, nu ben ik de takken vergeten. Ik zucht en sta op. Ik kijk naar Britt maar die is al in zorg behandeling van Brent.

Als ik terug in het bos ben wordt ik gebeld door een onbekend nummer. Wie is dit nu weer. Zonder na te denken neem ik op. Het blijft even stil. "Hallo Amy." Ik trek direct wit weg als ik zijn stem hoor. .did you miss me?"
"Nee?" Antwoord ik kort af. "Nou nou, ik zou maar lief doen." "Ik kan namelijk heel makkelijk bij jou of je vrienden komen." "Maar ja dat weet je natuurlijk al." "Wacht heb jij Britt van de heuvel geduwd?" "Ja, en ik kan veel erger.
"Als ik jou was zou ik me maar gehoorzamen." "Ik wil jou niet en ik wil geen contact met jou." "Dus doei" ik hang snel op.  Ik raap de takken op en hoor iets achter me kraken. Zou hij er nog steeds zijn? Ik ren snel terug naar het kamp en zodra ik er ben gooi ik de takken op de plek  waar het vuur komt.

Ik ren snel de tent in en rits hem dicht ik stop mijn telefoon snel weg zodra ik mijn tas zie. De rits gaat open en Brent komt naar binnen. "Gaat alles nog goed?" Ik knik snel. Misschien te snel. "Amy...." zegt Brent waarschuwend. "Er is niks." "Ik zweer het." Ik wil niet dat hij weet dat hij me weer belt.

"Waarom kwam je dan in paniek naar hier rennen?" "Ik schrok gewoon van een beest dat achter me ineens wegschoot."
Brent kijkt me niet gelovend aan maar loopt dan weer weg.

Na een paar minuten ga ik de tent weer uit en steken we het kampvuur aan.
Tyler komt naast me zitten en blijft me aan staren. "Wat." zucht ik geïrriteerd. Hij haalt zijn schouders op en staart weer voor zich uit. Ik negeer het en we gaan verder met marshmallows roosteren.

Hey sorry dat het lang duurde voor ik publiceerde maar hier is een nieuw hoofdstuk hopelijk vinden jullie het leuk.

En niet te vergeten iedereen en gezond en gelukkig nieuwjaar!💕🌷🎇🎆😜

Het Internaat (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu