Hoofdstuk 9

4.7K 85 7
                                    

Hey ik ben terug van vakantie dus ik ga proberen om weer iedere dag te publiceren. Hopelijk vinden jullie dit boek leuk het is helaas niet een heel lang hoofdstuk maar dat komt omdat ik een week op vakantie was ben net 5 minuten terug en wil toch dat jullie een hoofdstuk hebben om te lezen. Ik heb er op vakantie een beetje aangewerkt dus ik hoop dat jullie het leuk vinden.
X💕

Het is ondertussen avond dus ik ben mijn wiskunde huiswerk aan het maken. Ik voel twee armen rond mijn middel en een kin op mijn schouder. "What are you doing?" Vraagt Tyler. "Wiskunde zie je dat niet en raak me niet aan." "Oké." Hij buigt nog verder voorover en begint kleine kusjes in mijn nek te geven. "Denk je er nog steeds het zelfde over?" Vraagt hij "Ja." Antwoord ik vastbesloten. Hij trekt me van mijn stoel af en tilt me op. Hij legt me neer op bed en begint verder een spoor van kusjes richting mijn mond te geven.

Zijn lippen raken de mijnen en ik ga er in mee. Mijn hoofd zegt nee duw hem van je af maar het lukt niet het voelt zo fijn. Hij komt boven me hangen en hij zet zijn handen naast mijn hoofd ik leg mijn handen in zijn nek hij tikt met zijn tong op mijn lip voor toestemming die ik hem geef.

Uiteindelijk stoppen we om op adem te komen. "Denk je er nog steeds het zelfde over?" Vraagt hij met een hese stem. Ik ren snel de badkamer in en draai hem op slot ik gooi wat water in mijn gezicht en denk na.
Wat is er net gebeurd?! Wat heb ik in hemelsnaam gedaan?!

Ik ga terug aan mijn huiswerk verder werken. "Het is niet erg om toe te geven." Wat dat je een klootzak bent?" "Dat heb ik al lang toe gegeven." "Is dat zo daarnet op bed was het daarom wel heel anders." Ik word rood en negeer hem.

Als ik klaar ben lig ik maar wat op mijn bed me maar wat te vervelen. De deur zwaait open en er komt een chagrijnige Tyler binnen gelopen. Hij ziet er verdrietig uit ik heb hem nog nooit zo gezien.

Ik ga naast hem op bed zitten. Hij kijkt me verbaasd aan. "Wat mag ik hier niet zitten?" Hij moet grijnzen en zegt: "tuurlijk wel." "Wat is er?" Hij zucht en zegt "niks gewoon iets thuis." "Je kan het mij vertellen ik ben goed in geheimen bewaren." "Thuis is mijn vader ontslagen hij weer niet of hij mijn verblijf hier kan blijven betalen dus ik moet van hem stoppen met surfen en baan krijgen." Ik trek hem in een knuffel. "Ik help je wel." Ik weet het waarom zou ik hem helpen? Ik zou ook willen dat iemand mij zou helpen als ik in deze situatie. "Dank je." "Film?" Ik knik en start Netflix op. We gaan allebei liggen en na een paar minuten val ik slaap.

"Amy waarom duurt het zo lang?" De les begint over 40 minuten." De deur wordt open geduwd en Brent komt naar binnen samen met Luca en Samira. Ik word wakker met de arm van Tyler rond mijn middel.

Ze staan allemaal er verbaasd bij. behalve Brent hij kijkt woedend naar Tyler die ik nu ook wakker maak.
Ik sta op en loop ongemakkelijk naar Samira. Brent pakt Tyler vast en begint hem in zijn gezicht te slaan. Tyler staat op en begint in Brent zin mag te schoppen. Brent valt neer en staat op en wilt weer slaan. Maar ik kom op tijd tussen beide.

"Stoppen allebei!" "Er is niks gebeurd we waren gewoon samen film aan het kijken en zijn naast elkaar inslaap gevallen." "Ja en met zijn arm om jou heen." "Ik had het koud zeg ik zacht." Je hebt toch niet met mijn zusje....." "nee!" Roep ik direct.

Ik maak me klaar en loop snel de kamer uit in de tijd dat ik me aan het klaar was heeft Brent Tyler geen één keer uit het oog verloren ik loop samen met Samira door naar de les. "Wat is er gisteren allemaal gebeurd?"
"Veel te veel." Ze kijkt me doordringend aan ik zucht en begin met vertellen.

"Ik was gisteren huiswerk aan net maken toen heeft hij me op bed geduwd en hebben we gezoend."
Ze kijkt me ongelovig aan maar ik ga door met vertellen. "Hij heeft me een geheim van hem vertelt en ik ga hem er mee helpen." "Toen hebben we film gekeken en zijn we naast elkaar inslaap gevallen."

Ze heeft me de hele tijd met open mond aangekeken. "Jullie hebben gezoend!" "Wat?!" Ik hoor een boze Brent achter me. Ook dat nog "sorry." Piept Samira. Ik zucht en draai me om. "Je hebt met hem gezoend?!"

"Hé." "Ik vind hem nog steeds een klootzak." "Ik hoop dat je slim genoeg ben om niet in zijn trucs te vallen" zegt Luca. "Hij zoende mij ik ben der alleen in mee gegaan." Zeg ik zacht. Ze zuchten en lopen weg.

Als alle lessen klaar zijn loop ik terug naar mijn kamer. Ik zie Tyler direct naar me grijnzen.
"Denk het niet we hebben één keer gezoend en dat was een fout." "Ik vind je nog steeds een klootzak."
Hij zucht en kijkt verder op zijn telefoon.

-Tyler-

Waarom? Waarom is zei het enige meisje die me niet wilt. En wat doet ze met me? Waarom probeer ik zo hard ik bedoel ze liegt iedereen wilt me. En ik wil haar.
Wacht nee dat kan niet ik doe niet aan relaties. Ik zucht en kijk verder op insta.

Het Internaat (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu