Hoofdstuk 20

3.7K 62 0
                                    

Ik loop de trap af en zie Tyler staan hij kijkt me aan en blijft me maar met open mond aanstaren. "Amy je ziet er echt prachtig uit. Ik merk dat ik begin te blozen en geef hem een knuffel. "Ik zie dat jullie dezelfde smaak hebben." Lacht hij. "Ja we willen dezelfde jurk maar we hebben allemaal onze eigen kleur." "Zullen we?" Ik knik en we lopen door richting het feest Britt is al door naar Brent en Samira loopt met Tyler en met mij mee.

We horen de muziek al hard staan en lopen naar binnen. Ik zie Luca met Brent en Britt staan. Tyler pakt mijn hand en geeft een bemoedigend kneepje. Ik zucht en loop dan met Tyler naar Brent gevolgd door Samira. We gaan bij hun staan en Britt pakt Brents hand vast. Hij kijkt haar vragend aan en kijkt dan naar mij. Hij kijkt naar mijn hand die Tylers hand vasthoud.

Ik kan niet uit zijn gezichtsuitdrukking maken wat hij hier van denkt. Hij blijft ons maar aanstaren. "Wat is dit?" Vraagt hij uiteindelijk. "Ik en Tyler zijn samen." Antwoord ik zacht. Hij knikt met zijn blik nog steeds emotieloos.
Ik kijk naar Tyler die mee een toe moedigend kneepje in mijn hand geeft. Brent wenkt Tyler en tyler loopt achter hem aan.

"Jij en Tyler?" Ik zie Luca verbaast staan. "Ja." "Hoe wanneer?" Ik lach en leg het kort aan hem uit. "Oké maar weet je zekere dat hij veranderd is?" Ik knik en kijk naar het gesprek tussen Tyler en Brent. Zo te zien is Brent het er niet helemaal mee eens want hij kijkt nog al kwaad naar Tyler.

Na een tijdje komen ze terug en neemt Tyler mijn hand.  "Wil je dansen?" Ik glimlach en knik. "Heel graag." Hij steekt zijn arm uit een we lopen naar de dansvloer. Brent verliest ons geen minuut uit het oog. "Wat zei hij allemaal?" "Niet veel alleen dat ik goed voor je moest zorgen en je geen pijn mocht doen." "En toen gooide hij er een paar dreigingen er achter voor als ik je wel pijn zou doen." "Amy je weet dat je ik je nooit pijn zou doen." Ik knik. "Dat weet ik." Hij glimlacht en geeft me een kusje. Ik hoor gekuch en zie Brent boos naar Tyler kijken.

Ik moet lachen als ik Britt naar hem hoor roepen. "Last ze toch!" "Hij is hartstikke lief tegen haar." .je wilt Amy toch ook gelukkig hebben?!" Hij kijkt Britt een beetje geschrokken aan van haar reactie maar knikt dan toch. "Kom wij gaan ook dansen." Ze trekt hem aan zijn arm mee naar de andere kant van de dansvloer.

"Waar heb je anders dan ook een tweelingbroer voor?" Ik lach en dans verder met Tyler. Na een lange tijd dansen ben ik best moe aan het worden en loop ik naar de zithoek gevolgd door Tyler. "Ik ga drinken halen wil je ook iets?" Ik knik.
"Verras me maar." Hij knikt een loopt weg.

Ik wordt gebeld door een onbekend nummer. Het zal toch niet. Ik loop snel naar buiten en neem op.
"Wat zie je er vanavond mooi uit." Ik kijk rondom of ik iemand zie. " jammer dar je niet met mij bent gegaan we waren het beste duo geweest." "Maar daar hoef je je niet druk over te maken hoor liefje." "Binnenkort zal je weer bij mij zijn."
"En dan zal je boeten." Hij hangt op en ik hoor een stem achter me. Ik draai me direct geschrokken om.

"Rustig ik ben het maar." "Is alles goed?" Ik knik. "Ik had gewoon even wat frisse lucht nodig." "Is goed kom je weer?" ik knik en loop achter Tyler terug naar de zithoek.

Als het feest klaar is ga ik met Tyler en Samira terug naar het internaat. Als ik uiteindelijk terug in mijn kamer ben val ik direct neer op bed. "Zo moe?" Ik knik en schop mijn hakken uit. "Ga je die ook nog opruimen?" Ik zucht geïrriteerd en raap ze op ik stop ze in mijn kast en loop dan de badkamer in. Ik haal mijn make-up er af en trek mijn pyjama aan.

Ik loop terug naar het bed en ik merk dat Tyler naast me is komen liggen. Hij legt zijn arm om mijn middel en trekt me tegen zich aan. "Welterusten." "Truste" mompel ik en val in slaap.

Het Internaat (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu