Hoofdstuk 31

2.5K 37 1
                                    

"Amy?" Ik open mijn ogen en dit keer kijk ik niet in het gezicht van Tyler maar in die van Brent. "Het spijt me." "Ik ben je broer en ik moet je steunen." Ik ga rechtop zitten en kijk hem recht aan. "Ik weet dat je vind dat ik dom ben geweest." "Amy, als je het kind niet wilt dan doe je het weg." "Nee, ik wil het wel." "Maar ik ben bang dat Tyler me verlaat als het te ingewikkeld wordt." Zeg ik zacht.

"Denk je dat hij dat zou doen." "Ik weet het allemaal niet meer." "Als hij dat doet zetten we hem voor de rechter." "Jij was minderjarig toen het gebeurde en hij niet dus hij kan zelfs worden opgesloten." "Nee nee, dat hoeft niet."

De deur gaat open en Tyler komt naar binnen Brent en Tyler staren elkaar even aan, en daarna verlaat Brent de kamer. "Heb je al aan namen gedacht?" "Nee, jij?" "Een beetje, maar ik kon geen leuke bedenken." "Ik heb morgen een verrassing voor je." Grijnst hij.

"Is het een leuke verrassing?" "Ik hoop het." "Zenuwachtig?"
"Voor wat?" "De baby?" "Of voor de verrassing?" Hij kijkt me grijnzend aan. "Wat?" "Niks, je vergeet er alleen één."
"Welke dan?" "De examen uitslag." Hoe kon ik dat nu vergeten?

"Ik was de examens helemaal vergeten." "Logisch toch." "Je had ook een paar andere dingen aan je hoofd."
De deur gaat open en ik zie Liv haar hoofd door de deur steken. "Tyler, zou ik Amy misschien even van je kunne lenen?"
"Hij drukt een kus op mijn voorhoofd en loopt naar de badkamer.

"Alles oké?" "Nog wel." Ik pak wat te drinken een geef haar en glas. We gaan op de bank zitten en ik kijk haar afwachtend aan.

"Ik vind Scott misschien een heel klein beetje leuk." Mijn ogen worden direct groot. "Vraag hem dan." "Dat durf ik niet."
Tyler komt terug de kamer binnen gelopen en ploft naast ons neer. Hij kijkt Liv recht in het gezicht aan en ik zie een frons op zijn voorhoofd verschijnen.

"Waar denk je aan?" "Liv vraag hem gewoon." Ze zucht en zit er een beetje ongemakkelijk bij. "Op het juiste moment." Antwoord ze. "Ja, en dat is nu." Tyler staat op en trekt de deur open. "Weet je het zeker?" We knikken en lopen achter haar aan naar de kamer van Scott."

Zodra ze aanklopt wordt de deur opengedaan. Scott laat haar binnen en we kijken ze vanaf een afstandje na. Zodra de deur dicht is richt ik me weer op Tyler.

"Waarom denk je dat dit het juiste moment is?" "Omdat ik weet dat Scott Liv leuk vind." "Echt?" Hij knikt en trekt me mee naar buiten. "Wat gaan we doen?" "Gewoon even frisse lucht halen."

Ik loop achter hem aan en krijg een berichtje.

Onbekend)
Zo zo, nu krijg je nog een kind met iemand anders.

Onbekend)
Je weet toch wel dat dat een foute zet was.

Onbekend)
Ik kan hem aanklagen voor een minderjarige zwanger te krijgen.

"Alles oké?" Ik kijk Tyler aan en knik. "Ja ja ...." "alles is goed." Tyler kijkt me twijfelend aan en gat dan op een bankje zitten.

"Ik ben zo terug." Ik loop snel verder en aan Tyler verbaasd/verward achter. Ik bek het nummer op en wacht totdat hij opneemt.

Luister Jackson, ik weet dat jij het bent. En denk je nu echt da ik je terug wil. Na alles dat je me hebt aangedaan.
En zeker nu ik met Tyler ben en we een kind krijgen. En niet te vergeten dat je hem wilt aanklagen!

Luister lieverd, ik wil je gene pijn doen maar als je zelf niet komt moet ik er voor zorgen da5 ik je op de één of andere manier zelf krijg. Het is aan jou of het het op die makkelijke of de moeilijke manier moeten doen.

O ja, voor ik het vergeet; vertel onze gesprekjes niet nog eens door want dan komen er grote en vervelende maatregelen. Heb nog een fijne dag lieverd.

De verbinding wordt verbroken en ik sta verbaasd wat voor me uit te staren. Wat moet ik doen. Moet ik dit Tyler vertellen. Of zou Jackson er dan achter komen dat ik het heb doorvertelt. Of zou ik Brent moeten inlichten?
Ik weet niet wat ik moet doen.

Het Internaat (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu