Hoofdstuk 53

1.3K 28 2
                                    

Ik loop wat over straat en ik probeer na te denken. Ik hoor getoeter achter me en draai me om. "Brent?" "Amy wat doe je hier vraagt hij. "Nadenken." Zeg ik schouderophalend. Hij gooit de deur van de bijrijdersstoel open en ik stap zuchtend in. "Over?" Ik schud mijn hoofd en staar wat uit het raam. Ik word gebeld en zie dat het Tyler is. Ik druk hem af en ik weet dat Brent me nu vragend aankijkt. "Samira vond het niet slim." Zeg ik. "Wat niet." "Ze denkt dat ik en Tyler te snel gaan, dat ik een foute keus maak."

Hij zet zijn auto aan de kant en kijkt me aan. "Wat denk jij?" "Denk jij dat het goed voor jullie is, en ben je gelukkig?" Ik haal mijn schouders op. "Ik was gelukkig, en ik hou van Tyler." "Maar Samira heeft altijd de beste keuzes voor me gemaakt." "En ik wil wel dat mijn beste vriendin achter me staat." Hij knikt en pakt mijn hand. Mijn telefoon gaat en het is wederom Tyler.

"Amy, in het begin mocht ik Tyler ook niet." "Maar ik kan zien hoe je hem hebt veranderd, en hoe jullie samen zijn." "Het heeft lang geduurd voor ik hem vertrouwde, en dat heeft ook veel klappen opgeleverd." "Maar ik zag wel hoe gelukkig jullie met elkaar zijn." "Hij blijft je bellen, hij geeft zoveel om jou, en jij ook om hem." "Ik zou het zonde vinden om dat allemaal weg te gooien via Samira." "Jij vindt dat ik het gewoon moet doen?" Hij knikt en geeft me een knuffel.

Hij heeft me weer thuis gebracht en ik geef hem een kus op zijn wang. "Thanks Brent." "Altijd zussie." Ik glimlach en loop de oprit op. De censor lamp springt aan en de deur gaat niet veel later open. Tyler kijkt me bezorgd en gekwetst aan. Ik loop zachtjes naar hem toe en hij slaat zijn armen om me heen. "Amy, doe me dit nooit meer aan." Ik naar hem en hij ziet er geschrokken en gebrokene uit. "Het spijt me Tyler." Hij trekt zich ik klein beetje terug uit de knuffel. En kijkt me aan. "Wat was er nou." Ik schud mijn hoofd. "Ik had even frisse lucht nodig." Hij knikt bedenkelijk maar laat het dan even met rust. "Ben je oké?" Ik knik en hij streelt met zijn duim over mijn wang. Hij plaats zijn lippen op de mijne en ik ga er in mee. Er wordt getoeterd en we trekken ons terug. Ik draai me om en ik zie Brent geërgerd kijken. "Je zei dat je hem vertrouw!" Roep ik. "Je blijft mijn zusje!" Ik hoor Tyler grinniken en Brent rijd weg. "Kom je?" Ik kijk naar Tyler die zijn hand naar me uitsteekt. Ik knik en pak zijn hand aan. Zodra we op bed liggen trekt hij me tegen zich aan.

"Ik hou van je." Ik til mijn hoofd een beetje op een ik kijk hem aan. "Ik ook van jou." Ik leg mijn hoofd weer op zijn borstkas en luister naar zijn ademhaling. En ik val in slaap.

Hey, ik schrijf nu ook een andere boek, 'het jongensinternaat.' Misschien zouden jullie dit boek ook eens willen lezen. Alvast bedankt. :) hier is e beschrijving:

Wat als je door je ouders naar een internaat wordt gestuurd? Maar niet zomaar een internaat, nee een jongens internaat.

Dit overkomt de 17 jarige Skylar ze gaat naar een jongens internaat omdat haar ouders vinden dat ze gestraft moet worden. Ze werd namelijk vaak betrapt op diefstal en is vaak in de problemen gekomen. Daardoor wordt ze naar het internaat gestuurd maar ondanks dat maakt ze er veel vrienden en heeft ze het naar haar zin. Maar wat als haar ex opduikt en daar nu ook verblijft en iedereen die te 'close' wordt met Skylar kapot maakt. En wat als hij haar leven zwart maakt?

 En wat als hij haar leven zwart maakt?

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Het Internaat (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu