Hoofdstuk 27

2.9K 45 9
                                    

Ze komen erbij zitten. En we drinken wat en kijken en Adam aan. "Wat is je idee?" Vraagt Nathan. "Laten we een spel spelen." "Wat voor spel?" Vraagt Luca. "Ik weet het laten we truth or dare doen." "Maar met drank." "Liv je bent zestien." "Samira, dat weten ze hier niet." "Ze controleren je id." "En daar is de wijsneus Luca weer." "Mij lijkt het niet zo slim." "Ben jij zo een moederskindje of zo." Ik zie Nathan nep verontwaardigd kijken. "Waarom niet kan toch voor een keer." Reageert Adam. "Meen je dit?"

We krijgen onze drankjes en beginnen te spelen. "Wie eerst?"  "Mag ik beginnen?" Vraagt Liv enthousiast. "Oke."
"Truth or dare aan Emily." Ze kijkt Emily uitdagend aan en wacht op het antwoord. "Truth." Antwoord ze. "Wat zei Tyler tegen jou?" "Moet ik dat echt antwoorden?" "Waarom zou je het niet willen beantwoorden?" Vraagt Nathan. "Tam tam taaammmm." "Luca shut up!" "Het is niet zo belangrijk." "Dan kan je het vertellen als het niet zo belangrijk is."
"Nathan, als ze het echt niet wilt vertellen dan hoeft ze dat niet." "Nee inderdaad dan moet ze alleen wat drinken."

"Liv alchohol verslaafde." "Dat zijn de spelregels." "Die heb ik niet verzonnen." "Mhm" "mogen we erbij komen?"
"Als je normaal kan doen dan ja." Antwoord Liv. "Emily jij mag iemand uitkiezen." "Is het goed als ik naar huis ga?"
"Voel je niet lekker." Vraagt Nathan. "Nee ik wil gewoon naar huis ik ben moe." "Als je moe bent ga dan maar." "Misschien komen we ooit nog wel terug." Zegt Britt. Ze glimlacht en loopt de deur uit.

.Paar minuten later.

Brent is stomdronken en staat op en trekt Britt mee de dansvloer op. Nu zitten we alleen nog met Samira, Luca,Liv,Tyler,Scott,Nathan,Adam en met mij. Ondertussen is Liv ook al dronken en Scott is aangeschoten.

"Wie was er aan de beurt?" "Zullen we niet even stoppen?" "Is goed dan gaan we dansen!" Liv springt op en loopt naar de dansvloer." Ik drink nog wat en volg haar samen met Samira.

*tyler*

"Dude meen je dit ik moet het voor jullie geheim houden en vervolgens doen jullie dit?" Zeg ik zodra ik Adam zijn hoofd op de schouder van Nathan zie laten rusten. Ik giet me flesje nog verder achterover en sta op en trek Nathan deze keer overeind. "Meekomen." Ik merk dat Scott en Luca verbaasd naar ons kijken en niet beseffen wat er gebeurd.

"Ik moet jullie geheim bewaren en vervolgens doe je dat?" "Wil je dat ik het zeg of wat?" "Het maakt me niet meer uit." "Je gaat me toch nog wel helpen met Amy?" Vraag ik wanhopig. "Nee." "Het is niet mijn probleem." "Je zei dat je me zou helpen." "Ik heb tot nu toe je stomme geheim bewaard dus je moet me nog helpen!" Roep ik. "Hey hey!" Wat is er aan de hand?" Hou je der buiten Luca!" "Tyler doe rustig man." "Vertel me niet wat te doen." Voor ik het weet geef ik Luca een stomp op zijn gezicht. Hij valt achterover op de grond.

Ik wordt achteruit getrokken door Scott en Brent en Samira en Liv trekken Luca overeind. En helpen hem naar een stoel. "Waar sloeg dat op?" Ik wankel wat en merk dat ik veel te veel heb gedronken. "Het is niet zijn schuld." Antwoord Luca. Ik zie Amy en Britt wat water pakken en kijken me vragend aan.

Nathan en Adam komen er nu ook bij. "Is alles oke?" "Sorry Luca." "Het is al goed je bent dronken en weet niet wat je doet." "Ik loop terug naar de tafel en Scott komt erbij zitten. Ik giet nog een paar biertjes achterover en sta op en loop naar de dansvloer.

*Amy*

Wat bezielde hem nou even Luca slaan. Ik pak nog een biertje en giet die achterover. Ik besluit om te gaan dansen en merk dat ik niet helemaal nuchter ben. Ik struikel bijna omdat ik veel te dronken ben. Ik sluit mijn ogen voor ter voorbereiding voor de klap die ik straks krijg als ik de grond raak. Die niet komt. Ik voel twee armen om me heen en wordt terug omhoog getrokken. Ik kijk in het gezicht van Tyler.

"Dus..." "dus..." "fijne verjaardag gehad?" Ik moet lachen en voor ik het weet wordt ik naar voor geduwd." Ik sta zo goed als tegen Tyler aangedrukt." Ik kijk achterom en zie Nathan op de grond liggen Tyler legt zijn vinger onder mijn kin en draait mijn hoofd terug richting zijn gezicht. Buigt voorover en kust me. Ik voel ogen op me branden en zo dra de kus verbroken is zie ik iedereen ons aanstaren.

Tyler loopt naar Nathan toe en duwt hem een stuk naar voor. "Het is toch geen geheim meer." Zegt hij bijdehand.
"Wat bedoel je?" Dit Adam begint te blozen. "What the hell." Nathan trekt Adam tegen zich aan en begint Adam te zoenen. Adam gaat er in mee. "Awwww." Nu is de focus bij iedereen op Adam en Nathan gelegd.

"Toch nog een happy end voor iedereen." We lachen en knikken.

Het Internaat (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu