Hoofdstuk 8

4.7K 75 1
                                    

BIEP BIEP
'Ah rot wekker! Doe is even zachtjes ik probeer te slapen ja.' Moppert Tyler geërgerd. Hij draait zich weer om en probeert weer verder te slapen. Ik rol even met mijn ogen en kruip uit bed. 'Moet je niet trainen voor de volgende surf wedstrijd' Vraag ik, niet boeiend of dat hij nu wilt slapen of niet. 'Zie ik er uit als of ik training nodig heb?' Vraagt hij met zijn o zo grote ego. 'Ja, eigenlijk wel ja.' Grinnik ik. Hij zucht en staat op. Ik volg hem even met mijn ogen zodra hij de badkamer inloopt.

Na tien minuten is hij nog steeds in de badkamer. 'Tyler. Schiet eens op.' Zeg ik ongeduldig zodra dat ik de tijd zie. 'Tyler?!' Roep ik nog een keer terwijl dat ik op de badkamerdeur bons. 'Sorry prinses maar het is nu mijn beurt' Zegt hij nonchalant terwijl dat hij de deur opent en vervolgens weer achter zich sluit. 'Alleen meisjes mogen er zo lang overdoen wij hebben langer de tijd nodig. Je bent toch geen meisje?" Of moet je me iets vertellen?' Lach ik sarcastisch. De deur gaat opnieuw open en hij staat ineens heel dicht bij. 'Nee ik heb je niks te vertellen. En ik ben gewoon een man dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je ergens niet van op de hoogte bent.' 'Een jongetje.' Verbeter ik hem. Hij rolt met zijn ogen en verlaat de kamer.

Ik doe mijn ochtend routine en pak mijn surfboard. 'Oké broer vs zus.' Ik knik en Brent en ik gaan het water in.

Brent heeft de eerste golf. Luca houd een bord omhoog met een 7.8 en Samira houd er één omhoog met een 7.6. 'Dat kan ik wel verslaan.' Grijns ik zelfverzekerd. Ik ben Brent net iets voor en ik heb de golf ik maak een mooie draai en maak een mooie afsprong. (sorry ik ken de echte namen er niet voor ik noem het meestal gewoon technieken.😹) Ik heb van Samira een 8.1 en van Luca een 7.5.

'Hé Luca heb je je hoofd in het zand gestopt zag je wel wat ik deed?!' Roep ik nep verontwaardigt. 'Ja klopt inderdaad ik verander het even.' Zegt hij terwijl dat hij zijn bord terug naar beneden houdt. Hij houd zijn bord opnieuw omhoog en nu staat er een 7.3."
'Een brutale mond staat de jury niet toe.' Roept hij terug. Ik kijk hem nep boos aan en krijg een grote golf over me heen.

Brit, Scott en Tyler zijn er bij. Ik kijk ze uitdagend aan en begin hard te peddelen. Wou Britt is best goed voor een beginner. Scott heeft de eerst volgende golf en heeft een 7.7 en een 8.3, Tyler heeft een 8.5 en een 8.7 damn hij is goed.
En Britt heeft een 6.3 en een 6.6

Als we klaar zijn leggen we onze surfplanken aan de rand en vertrekken Luca en Samira het water in. Scott en Tyler gaan weg. Gelukkig.  Nu blijven we dus met zijn vijven over.

Ik word opgetild door Brent en ik word hard terug in het water gegooid. Ik zwem naar beneden en trek aan zijn been waardoor hij ook valt. Als ik boven ben moeten we allemaal even lachen.

BELANGRIJK!!!!!
Hey peeps!
It's me again. Ik ga maandag op vakantie een week lang dan kan ik nie publiceren want dan heb ik geen WiFi en morge weet ik het nog niet want we vertrekken maandag in de ochtend dus we moeten morge alles al inpakken en nog koffers gaan kopen en gewoon nog even inkopen doen voor de vakantie😹.

Dat jullie er even van weten. Hopelijk vinden jullie dit een leuk hoofdstuk. En iedereen natuurlijk FIJNE VAKANTIE!💕

Het Internaat (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu