16. JaMielissa Oliver?

8.7K 241 45
                                    

Muhahahaha  ja? bijgekomen van DE GRAP VAN DE EEUW!!! *kucht awkwardly* juist ja.....

Maar hier is dus het echte hoofdstuk... geen aliëns en extraterrestrial babies, beloofd! *houdt hand plechtig omhoog*

Hier weer een klein hoofdstukje uit Oliver waarin duidelijk word hoe evil Melissa echt kan zijn muhaha.

enjoy! 

© Mari_em

___________________________________________________________

                                                               Oliver

Is het niet de natuurlijke drang van mensen om elkaar te helpen? Bijvoorbeeld een oud vrouwtje ondersteunen met oversteken, de zware tas van een zwangere vrouw in haar auto tillen of gewoon weg iemand te helpen die op dat moment in nood is.

De meeste mensen zouden dus iemand te hulp schieten die voorover de sloot in  viel…. Ja dat zou het juist ding zijn om te doen….

Wat is het eerste wat ik doe? Lachen… Keihard lachen nog wel…

Het is niet zozeer dat ik haar niet wil helpen, maar mijn eerste instincten zijn vooral gericht op mijn eigen plezier. Dus in plaats van haar te helpen probeer ik te pijn in maag te onderdrukken die ik gekregen heb van het harde lachen.

Anne komt naar boven geproest en iedereen kijkt haar geschokt aan. Ze knippert een paar keer met haar ogen terwijl ze met haar handen wat water uit haar gezicht probeert te vegen. Wanneer ze mij aankijkt en ziet dat ik aan het lachen bent, begint ze naar mijn verbazing ook meteen te lachen. Het duurt niet lang voor de rest ons voorbeeld volgt.

De enige die het niet grappig lijkt te vinden is Nina. Die komt omhoog gekrabbeld en verontschuldigt zich, geheel in Nina stijl, honderd keer achter elkaar. Ze denkt namelijk dat zij de reden is dat Anne in de sloot is gekukeld, maar nee ik weet wel beter. Ik heb precies gezien wat er gebeurd is en mijn geweten weet even niet wat hij daar mee aan moet. Als ik Melissa vanuit mijn ooghoek aan kijk zie ik haar tevreden naar het tafereel voor haar kijken. Ze heeft haar handen over elkaar gebogen en heeft een schuine glimlach op haar gezicht.

Voor het eerst sinds we met dit plan zijn begonnen krijg ik het gevoel dat het toch misschien niet zo’n goed idee is geweest. Ergens hoop ik dat dit ze dit onbewust gedaan heeft en dat het niet nog een keer gaat gebeuren, maar eigenlijk weet ik al dat die kans klein is. Ben ik echt zo dom? 

Een moment lang denk ik er over na om haar er op aan te spreken, maar mijn aandacht word afgeleid. Door een stel pronte tieten in een strak nat t-shirt. Ik voel iets verschuiven in mijn broek en houdt mijn handen er schuldbewust voor. OMG….. Ik kijk recht tegen de prachtige tieten van Anne aan. Holy momma...  Ze heeft een kanten bh aan, die door het water ook niets verhuld van alle vormen en kleuren van haar borsten. Haar tepels zijn er gewoon recht door te zien en staan stijf vooruit. Ik huiver even van plezier en probeer mijn hoofd af te wenden van het beeld voor mij. Met de nadruk op proberen, want elke keer als ik mijn hoofd maar een centimeter probeer te draaien lijkt hij wel meteen terug te schieten.

Damn… wat haat ik Dave soms… Hij mag daar gewoon elke dag aan zitten. Ze is ook echt prachtig en ergens voel ik mij jaloers. Ik gun het hem wel, maar het wijst mij er weer op wat ik niet met Melissa heb. Met niemand niet…

Als we later bij een supermarkt buiten staan te roken ben ik het voorval gelukkig al weer snel vergeten. Volgens mij heeft ook niemand gemerkt dat ik zo openlijk naar heb zitten staren en dat het bijna de hele weg terug geduurd heeft voordat het beeld een beetje uit mijn hoofd was verdwenen. 

Er klinkt een zwaar gerommel van een automotor achter ons en als ik mijn hoofd omdraai vliegt mijn lul bijna uit mijn broek. Een Corvette ZR1 komt de hoek om gereden en rijdt ons langzaam voorbij… zijn awesomeness in ons gezicht wrijvend.

Ik kan je best uitstaan... [Deel 2]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu