17. L'amour Toujours

9K 251 101
                                    

 © Mari_em

___________________________________________________________

                                                               Dave

Het eerste wat ik mijzelf afvraag als ik de wekker af hoor gaan is, waarom ik het slimme idee had om zo vroeg op te staan. Ik draai mij om en als ik mijn mobiel heb gepakt zie ik dat het 6:00 is.

De sensatie van haar warme huid trekt van mijn hand door heel mijn lichaam en tevreden slaak ik een klein kreuntje. Mijn neus kroelt in haar haren aan de achterkant van haar hoofd. Ik snuif de geur er van op en trek haar dichter tegen mij aan. Zo blijven we liggen, lepeltje - lepeltje. God wat voelt ze heerlijk. Zo zou ik wel elke ochtend wakker kunnen worden.

Hoe zal het straks gaan als we thuis zijn? Ik mag toch zeker aannemen dat we nu wel vaker bij elkaar blijven slapen... Zo niet elke avond...? Anne beweegt slaperig en duwt haar billen dichter tegen mijn kruis aan. 

Oemf.... 

Mijn ochtend hardheid liegt er niet om, die is al weer klaar voor actie. Mijn hand die op haar been lag vindt zijn weg naar boven en eindigt onder haar truitje op haar buik. Zachtjes kus ik haar op het plekje waar haar haargrens eindigt en ik hoor haar kreunen. Voorzichtig begin ik zuigende bewegingen op haar huid te maken en ik voel hoe haar hand zich via mijn heup naar achteren begeeft. Haar billen duwt ze nog steviger tegen mij aan en begint schurende bewegingen te maken. Er ontsnappen verschillende verlangende geluiden uit het onderste van mijn keel en opgewonden begin ik met haar mee te bewegen.

De weddenschap...

'Mmm' hoor ik haar wellustig kreunen, een geluid wat mij meteen weer richt op wat we aan het doen zijn. Mijn hand die op haar buik lag glijdt verder naar boven en als ik de zachte ronding van haar borsten voel word het mij bijna te veel. Haar hand gaat van achter mij naar boven en ze grijpt mij nu bij mijn achterhoofd vast. Haar vingers omsluiten wat lokken haar en smachtend kreunt ze mijn naam. 

Mijn mond buigt naar haar oorlel toe en gulzig begin ik er aan te zuigen afwisselend met kleine beetjes. Ze maakt haar hand uit mijn haar los en grijpt naar mijn boxershort. Haar vingers glippen onder het elastiek en op het moment dat haar vingertoppen mijn inmiddels knetter harde stijve kunnen vast pakken lijkt het alsof er een emmer koud water over mij gegooid word. 

Met een schok duw ik mijzelf van haar af. *bonk* 'Aah fuck' vervloek ik als ik met een knal op de vloer beland. Oddy begint te blaffen en ik hoor hoe hij op mij afgelopen komt. Mijn handen grijpen naar mijn nu pijnlijke hoofd en voor ik het kan helpen begin ik keihard te lachen. Zo blijf ik even liggen en sluit gefrustreerd mijn ogen. Aaah, dit gaat echt veel moeilijker worden dan ik dacht. Oddy grijpt deze kans en begint mij fanatiek over mijn handen en gezicht te likken. Met moeite kan ik zijn kop van mij af duwen en kom kermend weer overeind zitten. 'Dat was op het nippertje' lach ik, maar nog steeds gekweld. Ik krab even over mijn hoofd en als ik naar beneden kijk zie ik dat ik nog steeds half uit mijn boxer knap. Dat word de zoveelste koude douche verzucht ik. Gisteren had ik er ook al één genomen nadat we thuis gekomen waren. Het beeld van haar natte T-shirt bleef maar in mijn gedachten spoken. Steunend kom ik omhoog staan en ga op het randje van het bed zitten. Anne ligt gedraaid op haar handen haast in het kussen. Ik hoor haar iets mompelen, maar kan niet goed opmaken wat. 'Haha wat zeg je?' vraag ik haar, maar daar antwoord ze niet op. Ze trekt een hand onder haar gezicht vandaan en trekt daar mee de deken over haar hoofd heen. 

'Ik blijf nog even liggen, ga jij maar douchen oké.' Versta ik nu wel duidelijk. Lachend wrijf ik even via de deken over haar hoofd en sta dan op. 

Ik kan je best uitstaan... [Deel 2]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu