23. Jeuken om wat aandacht

7.4K 254 65
                                    

© Mari_em

___________________________________________________________

                                                               Anne

'Anne ik-' 

'Sssst' onderbreek ik hem terwijl mijn handen zijn riem beginnen los te maken. Mijn lippen gaan van zijn nek naar zijn mond en gulzig begin ik hem te kussen. 

Volgens mij heb ik nog nooit het initiatief tot seks getoond en ergens voelt het echt... tja... ontzettend spannend! 

Elk zintuig in mijn lichaam lijkt wel super alert. 

Mijn huid jeukt haast om door hem aangeraakt te worden en alsof hij mijn verlangens begrijpt, grijpt hij mijn rug vast en trekt mij stevig tegen zich aan. Oh dit voelt echt zo goed. Vooral het idee dat ik dit met hem doe. Dat ik hem dit laat doen. 

Zijn hand glijdt via mijn rug naar voren en vindt dan zijn weg naar mijn borsten. Er gaat een prettige kriebel over mijn rug, die verrassend genoeg ook weer terug omhoog gaat en doorglijdt naar mijn armen. 

Dave begint een weg te kussen van mijn mond naar mijn hals en verlangend kreun ik. Weer voel ik die kriebel op mijn arm en ik maak mijn hand voor een moment los om er even aan te krabben. Al gauw vervolg ik mijn doel weer en kijk verlekkert naar zijn buik. Met mijn nagels trek ik een weggetje, onder zijn shirt, over zijn blote borst. Hij duwt mij iets naar achter en ik voel de stoel weer tegen mijn rug aan duwen. 

Weer die kriebel... 

Voorzichtig schuur ik met mijn schouder langs de stoel en bewerk ondertussen zijn broek weer met mijn handen. Ongemakkelijk schuiven we een beetje heen en weer vanwege de pook die tussen ons zit, maar al snel hebben we een goede houding te pakken. 

Mijn hand gaat haast automatisch naar mijn rug en ik probeer te voelen of er een losse haar onder mijn truitje zit. Ik kan nu echt niet afgeleid worden. Dave heeft zijn gedachten maar op een ding gericht en daar moet ik nu gebruik van maken. Dave zijn mond neemt weer controle over de mijne en al meteen raken we weer verwikkeld in de passie tussen ons twee.

Jeuk...

Al kussend begint hij aan de knoopjes van mijn spijkershort te frunniken en ik duw mijn heupen iets omhoog zodat hij er beter bij kan.

Jeuk.... 

Terwijl ik met mijn kont iets omhoog zit duw ik mijn rug weer iets steviger tegen de rugleuning aan zodat ik gehoor kan geven aan mijn kriebel.

Moet het negeren... 

De knoopje van mijn short komen los en ik voel hoe hij aan de rand begint te trekken.

Jeuk.... haast ondragelijk

Gepijnigd bijt ik op mijn onderlip en sluit mijn ogen. 

AAaah... jeuk...! 

Mijn hand glijdt naar mijn nek en gefrustreerd krabbel ik er een paar keer overheen. Dave kust de huid tussen mijn borsten en verlangend sla ik een kreun..

DIE JEUK!!! OMG!! WAT IS DIT??

Terwijl Dave mijn short probeert uit te trekken, word ik overmeesterd door de meeste erge jeuk die ik ooit in mijn leven gevoeld heb. Het schiet over heel mijn lichaam en verwoed probeer ik de sensatie te negeren zodat ik niet afgeleid word van wat ik aan het doen ben. 

Alleen lukt het totaal niet. 

Dave interpreteert mijn gewiebel als lust en probeert mij weer tegen zich aan te duwen, maar zijn handen op mijn huid zorgen alleen maar voor dat de jeuk nog erger wordt. Langzaam word ik overmeesterd door een lichte paniek en voor ik het door heb komt er heel zacht 'stop' uit mijn mond. Mijn hand krabbelt nu van mijn nek, naar mijn hoofd, via mijn zij naar mijn buik.

Ik kan je best uitstaan... [Deel 2]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu