Gün 1

62.3K 1.7K 600
                                    

Bilinmeyen: Seni seviyorum.

Bilinmeyen: Çok seviyorum.

Bilinmeyen: Çok.

Uzun zaman sonra böyle bir mesajı bilinmeyen bir numaradan da atsam, atabildiğim için mutluydum. Henüz mesajı görmemişti. Telefonu cebime atıp evden çıktım. Markete gidip birkaç tane çikolata aldıktan sonra oturduğumuz siteye doğru hızlı adımlarla yürümeye başladım. Saat gece yarısına geliyordu. Siteye girdikten sonra oturduğumuz binaya girdim ve asansörün düğmesine bastım. Asansörün gelmesini beklerken bir yandan da ona bakıyordum. Genelde bu saatlerde evine gelirdi. Çikolata almak bahane onu görmek şahane yani.

Onu göremeyince mutsuz bir şekilde asansöre binip telefonu cebimden çıkardım. Mesaj atmıştı! Elim ayağım titrerken kapanmak üzere olan asansöre birden ayağını uzatıp açılmasını sağladı. Evet, onu ayakkabılarından tanımıştım. Heyecandan bakışlarım yüzünde donakalırken bayılmamak için kendimi zor tutuyordum.

"Selam"
Dediğinde yutkundum. Bir cevap vermem gerekiyordu değil mi?
"Selam"
Diye mırıldanıp bakışlarımı ondan çektim ve onun telefonumun ekranını göremeyeceği bir şekilde attığı mesajı açtım.

Egehan: Allah razı olsun

Mesajının umursamazlığına göz devirdim ve telefonu kapatıp cebime koydum. Bakışlarımı çaktırmamaya çalışarak ona çevirdiğim sırada telefonuyla ilgileniyordu. Bunu fırsat bilip bakışlarımı yüzünde gezdirdim. Saçlarının dipleri hafif terliydi. Her gece bu saatlerde arkadaşlarıyla basket oynayıp eve geldiğini biliyordum. Onu hep camdan izlerdim. Bugün ise bir kereliğine de olsa yakından izlemek istemiştim. O bizim 1 kat yukarımızda oturuyordu. Asansör bizim kata geldiğinde öterek açıldı. Telefonundaki bakışlarını duyduğu sesle bana çevirdiğinde elim ayağıma dolandı. Ama belli etmedim ve bakışlarımı kaçırdım. Komşumuz olduğu için heyecanlandığımı belli etmemeye çalışarak
"İyi akşamlar"
Diye mırıldandım ve asansörden çıktım. Bana gülümseyerek
"İyi akşamlar"
Dedikten sonra asansörün kapısı kapanmıştı. Keşke kapanmasaydı da onun o gülümsemesini sonsuza kadar izleyebilseydim.

×

Texting gibimsi bir kısa hikaye yazmaya karar verdim. Her neyse oy verip yorum yaparsanız sevinirim. Yeni bölümde görüşmek üzere :)

Asansörde 90 GünWhere stories live. Discover now