Gün 23

20.9K 1.1K 980
                                    

Şu an abim ve sevgilisi ile gözümüze kestirdiğimiz boş şezlonglara doğru ilerliyorduk. Gözümüze kestirdiğimiz şezlonglara ulaştığımız sırada onu gördüm. O henüz beni görmemişti ve şu an da arkadaşlarına bir şey anlatıyordu.

Saçları ıslaktı. Denizden yeni çıkmış olmalıydı. Ben öylece onu izlemeye devam ederken abimin bana seslenmesiyle bakışlarımı abime çevirdim. Abim
"Daldın galiba?"
Deyince
"Evet"
Diye mırıldandım. Ve eşyalarımı yerleştirmeye başladım.

Yaklaşık 10 dakikadır şezlongta oturmuş onu izliyordum. Abim ve sevgilisi denize girmişlerdi ama ben sırf onu izleyebilmek için yerimden kıpırdamamıştım bile.

Yanında sadece 2 erkek ve 1 kız arkadaşı vardı. Kız onun yanında oturmadığı için çok mutluydum. Ama bilirsiniz bazen bir şeylerin kötü gitmesi için şom ağızlılığı geçtim şom düşüncelilik bile yeterliydi.

Denizden seksi bir şekilde çıkıp yine aynı şekilde seksi bir şekilde yürüyüp Egehanın yanına oturan kızı görmemle gözlerimi kapatmam bir olmuştu. Lan kız harbiden çok güzeldi.

Derin bir nefes alıp verdikten sonra gözlerimi açtım ve tam o sırada göz göze geldik. Yanına oturan güzel kız ona bakarak konuşurken o şaşırmış bir şekilde bana bakıyordu. Neden bakışlarımı gözlerinden çekemiyordum?

Arkadaşlarına bir şey söyledikten sonra ayağa kalktı ve bana doğru yürümeye başladı.

Lan.

Bana doğru yürümeye başladı.

Yanıma geliyor.

Benim yanıma.

Hiçbir şey demeden yanıma oturduğu sırada bakışlarım yerdeydi. Acaba yaklaşık 15 dakikadır onu izlediğimin farkında mıydı?

Sanırım,

Utanmıştım.

Neden hiçbir şey demeden oturmaya devam ettiğimiz hakkından hiçbir fikrim yoktu ama konuşmuyorduk işte.

Biz susarak anlaşıyorduk.

Bu hep böyleydi.

"Yüzelim mi?"
Dediğinde tuttuğum nefesimi bıraktım ve bakışlarımı oldukça yakınımda olan yüzüne çevirdim. Yüzüne bu kadar yakından bakmak gerçekten çok güzeldi.
"Arkadaşların?"
Diye sorarcasına konuştuğumda omuz silkti ve
"Seninle yüzmek istiyorum"
Dedi. Ve o an aklımdan tek bir şey geçti.

Keşke plaja gelinlikle gelseydim..

İçimden geçen düşünceye oldukça hafif bir şekilde gülümsedim ve üstümdeki plaj elbisesini çıkarıp onun peşinden denize doğru yürümeye başladım. Kalbim deli gibi hızlı atıyordu. Mutluydum. Çok mutluydum.

Egehanın denize balıklama atlamasını hayranlıkla izledikten sonra ayaklarımı suya soktum ve ciddi anlamda dondum.
"Hadi gelsene"
Diye bağırdığında denize alıştıra alıştıra girmeyi düşündüğüm halde sırf onun için kendimi denize attım. Onunla beraber bir şeyler yapmak hoşuma gidiyordu. Benim için onunla geçirdiğim bir saniye bile oldukça önemliydi. Zamanımı boşa harcayamazdım.

"Buz gibi"
Dedim ve ayaklarımı yere bastım. Gözümün önüne gelen saçı eliyle arkaya attıktan sonra ilerde ki kayayı gösterdi ve gülümseyerek
"Yarışalım mı?"
Dedi. Heyecandan tuttuğum nefesimi bırakmam gerektiği aklıma gelince nefesimi bıraktım ve gözlerimi kısarak
"Kaybetmeye hazırlan"
Dedim.
"He aynen"
Diyerek dalga geçtiğinde gülümsedim ve omzuna ufak bir yumruk attıktan sonra yüzmeye başladım.

Şu an yan yana yüzüyorduk. O oldukça rahat gözüküyordu ben ise hızlı bir şekilde yüzmek için çaba sarfediyordum. Henüz kayaya ulaşmamış olmamıza rağmen yüzmeyi bıraktım olduğum yerde durdum.
"Egehan"
Diye seslendiğimde o da olduğu yerde durdu ve benim durduğumu fark edince bana doğru yüzmeye başladı. Aramızda çok az bir fark bırakarak durdu ve o aşık olduğum sesiyle
"Demek pes ettin"
Dedi. Saçından süzülen sular sakallarına karışıp kayboluyordu. Ve bu görüntü benim için dünyadaki en güzel tablodan farksızdı.

Asansörde 90 GünWhere stories live. Discover now