Gün 4

26.3K 1.2K 240
                                    

Saat gece yarısına yaklaşırken pencerenin önünde yerimi almıştım. Bugün onu yakından görmek için aşağı inmeyecektim. Dün dedikleri pencerenin önünde kalmam gerektiğini gayet güzel açıklamıştı bana.

Elimdeki telefondan onla olan sohbet kutuma girdim. Son görülmesi 2 dakika önceydi ve dün attığım mesajlara hâlâ görüldü yapmamıştı. Bunun kalbimi acıtmasını umursamadan yeni bir mesaj yazdım.

Bilinmeyen: Nasılsın?

Telefonu kapatıp diğer elime alırken siteye giriş yaptığını fark ettim. Binaya yavaş adımlarla yürürken telefonunu cebinden çıkardı. Yürümeye devam ederken parmaklarını telefonunun üzerinde gezdirdiğini görebiliyordum.

Telefonum öttüğünde ondan mesaj geldiğini anlamıştım. Ona özel bir bildirim sesim vardı çünkü. Kalbimin hızı aptal gibi artarken mesajı açtım.

Egehan: İyidir sen

Benim nasıl olduğumu sormuştu. Benim ya benim! Heyecandan mesaj yazamazken binaya girmek üzere olan ona baktım. Binaya girince görüş açımdan çıkmıştı. Kendimi yatağımın üzerine atıp mesaj yazmaya başladım.

Bilinmeyen: Sen, benim nasıl olduğumu mu sordun?

Egehan: Lafın gelişi

Bilinmeyen: Ay heyecanlanabildim.

Egehan: :)

Bilinmeyen: Attığın gülücüğü yemek istiyorum ya.

Bilinmeyen: Neyse.

Bilinmeyen: İyiyim ben de işte, sen mesajıma karşılık verdin daha iyi oldum vallaha.

Egehan: Peki

Bilinmeyen: Peki.

Birkaç dakika da olsa onunla karşılıklı olarak mesajlaştığıma hâlâ inanamıyordum. En sevmediğim kelime olan peki yazması bile hoşuma gidiyordu resmen! Çevrimiçi yazısı gidip son görülmesi çıktığında, ben de sohbetten çıktım ve gülümseyerek gözlerimi kapattım.

Ben çok seviyordum ya, gerçekten çok seviyordum. Onun gülüşü, bakışı, saçlarını düzeltişi, gülerken kısılan gözleri çok güzeldi. Her şeyden daha güzeldi.

Telefonu elime alıp ona bir mesaj daha attım.

Bilinmeyen: Egehan?

Çevrimiçi olduğu için hemen görmüştü.

Egehan: Efendim

Bilinmeyen: Sen her şeyden iki kere daha güzelsin.

Görüldü atmasını umursamadan telefonu kapattım. O her şeyden iki kere daha güzeldi.

×

Oy verip bölüm hakkında yorum yapmayı unutmayın. Sizi seviyorum♡ Yeni bölümde görüşmek üzere!

Asansörde 90 GünWhere stories live. Discover now