300 dagar kvar;

1K 37 3
                                    

"Jag hoppas du är pigg för idag ska vi vara produktiva!" Jag låg i Noels soffa med hans hund Frasse i knät och gav honom en konstig blick. Alltid när jag och Noel är 'produktiva' betyder det att vi går och hämtar pizzan vi beställt istället för att välja att få den hemkörd.
Han korsade armarna och lade dem över sitt bröst. Han nickade till med huvudet, som om han inväntade mitt svar.
"Ja, jo jag är pigg." Han klappade händerna en gång som om det var svaret han väntade sig och det höga ljudet väckte upp hunden som förvirrat kollade sig omkring.
"Förlåt Frasse." Han kom fram och pussade honom om och om igen innan han drog upp mig ur soffan.
"Dåså, låt dagen börja!"

**
Noels mening med att vara produktiva var att bocka av så många punkter som möjligt. Vi gick på en matlagningskurs där vi nästan blev utslängda för att vi höll på att bränna ner köket, en målar-kurs där vi båda rodnade och inte kunde sluta skratta över den nakna personen vi var tvungna att teckna av och nu tog Noel mig mot gröna lund för att bocka av sista punkten för dagen.


Det var hyfsat lite folk i nöjesparken och köerna till alla åkattraktioner var korta. Till min förvåning hade det inte varit något problem hittills med att åka något, varken Noel eller jag hade fegat ur.

Vi hade åkt allting och mina fötter värkte nu så mycket att jag nästan trodde att de skulle gå av. Jag satt vid ett bord vid vattnet och väntade på att Noel skulle komma med mat. Han var snart tillbaka med två stora pommestallrikar och satte sig ner mitt emot mig.

''Jag vet att vi egentligen bara skulle stanna hemma ikväll och kolla film, men Axel vill verkligen ha oss alla i studion..'' Han kollade skamset ner på sin tallrik.

''Okej, det är lugnt. Går det framåt?'' Jag var inte ett dugg arg, kanske smått besviken men vad skulle jag egentligen göra? Noel hade sitt eget liv och sina vänner, det var inte direkt så att jag ville att han skulle släppa allt för att han skulle vara med mig varenda sekund.

''Säkert? Ja, vi har äntligen kommit på ett namn!'' Han såg lättad ut och hade världens leende på läpparna när han berättade det. Jag kunde inte hjälpa att le jag också och tog en pommes i munnen.

''Ja helt säkert. Jag kan höra med Cecilia om hon kan vara med mig istället. Vad heter ni?'' Cecilia var min bästa vän. Dock hade vi glidit ifrån varandra på den senaste tiden, vi hade inte setts sedan beskedet då hon bodde en bit bort och fortfarande gick i skolan. Jag antar att jag hade bortprioriterat henne lite för att vara med Noel, vilket är hemskt. Jag var tvungen att ta tag och ändra på det.

Noel tuggade klart maten han hade i munnen och torkade sig sedan med en servett. Hans ögon glittrade för att han var så uppspelt.

''Hov1.''

-

Förlåt för den dåliga uppdateringen och det dåliga kapitlet. Har knappt kunnat koncentrera mig sedan tisdags och blivit en sån fangirl efter den natten??????????????? Haha hatar mig själv, skevaste natten någonsin. Ska försöka skärpa mig.

101 saker innan du dör - Noel FlikeWhere stories live. Discover now