348 dagar efter;

1K 58 30
                                    

• Noel •

Mitt hjärta dunkade och jag mådde aningen illa. Adrenalinet pumpade och jag var tvungen att skaka på både armar och ben för att inte flippa ur totalt.
"Hov1! Hov1! Hov1!" Skriken inifrån arenan hördes enda backstage och fick mig både att bli otroligt taggad men också att vilja spy rakt på plats.
Vi hade klarat det, vi hade lyckats. Ett slutsålt annexet med två släppta album bakom oss.
"Är du taggad?" Dante la en hand på min axel och log stort. Jag nickade. Att jag var taggad var en underdrift. Det var det här vi kämpat för. Det var detta allt blod, svett och tårar hade gett för slutresultat. Men vi var långt ifrån nöjda, för vi skulle nämligen ta över världen. Dante klappade mig på ryggen dansade sedan iväg mot vår loge. Jag stod kvar och skrattade åt honom. Jag kände runt min hals och greppade försiktigt halsbandet jag hade runt den. Jag lyfte upp den under tröjan och studerade den som så många gånger förr.
'Min rockstjärna' stod det ingraverat på metallbrickan och jag kunde inte göra annat än att le. Det hade varit Hannas sista julklapp till mig. Dock hade jag inte fått den fören bara några månader sedan då hennes föräldrar till slut fick modet att städa ur hennes rum och hittat julklappen i garderoben. Halsbandet var nu min viktigaste ägodel. Jag blundade, pussade halsbandet och blickade upp mot taket.
"Ikväll sjunger jag för dig mitt hjärta, jag hoppas du hör."

-
Vill ni ha en uppföljare?
(Eller hellre en bok om Dante? Ni ba men snälla vi vill inte ha någon alls)

Och med det avslutar jag med många om och men denna fanfic. Jag vill bara tacka från botten av mitt hjärta för alla fina, fina kommentarer och för alla röster jag fått! Det betyder verkligen så mycket och gör mig så glad. Tack för att ni läst.

101 saker innan du dör - Noel FlikeWhere stories live. Discover now