74 dagar kvar;

913 37 1
                                    

"Är det här verkligen så smart?" Noels grepp om min hand blev en aning hårdare och han log ner mot mig.
"Vi behöver inte om du inte vill, men om du vill; så är det bara att gå upp för den här trappan." Jag tog ett djupt andetag innan jag sakta men stadigt tog mig upp för trappan och genom porten som ledde oss till lägenheten det var visning i.
Det var inte den där 2:an i Bromma som Noel tidigare hade nämt att han gillade, utan en 1:a i Hornstull. Den var ganska så sunkig och det var definitivt överpris på lägenheten, men den hade ändå sin charm som både jag och Noel föll för.
Väggarna var i en äggvits liknande färg och golvet i mörkt trä. Köket var av det mindre slaget, badrummet likaså men den hade ändå den plats som vi kände att vi behövde.

Det var kanske dumt att gå och titta på lägenheter när vi inte ens visste om vi hade en framtid tillsammans, men ibland kanske man får lov att vara ung och dum.
Vi skrev på kontrakt den där dagen, också var vi med lägenhet.

-
Jag skäms. Har inte uppdaterat på vad som känns som 1000 år, så när jag väl gör det så är det med det här skitkapitlet. Skyller ifrån mig på skolan. Ska dock försöka få ut 1/2 kapitel imorgon. Tack för att ni läser.
(När kapitlet är så dåligt så wattpad tom ifrågasätter om man verkligen ska publicera det hahaah)

101 saker innan du dör - Noel FlikeWhere stories live. Discover now