21 dagar kvar;

854 41 9
                                    

Dagen var kommen. Noel hade äntligen lyckats släpa med mig för att se en fotbollsmatch. Jag hade inte koll på något, inte ens på lagen, utan följde bara efter Noel som en liten valp till arenan. Han var som ett barn på julafton, han såg på allt med stora ögon och ett stort leende som om han aldrig hade varit på en fotbollsmatch förut.

''Varför är du så himla exalterad?'' Jag kunde inte låta bli att skratta samtidigt som jag sa det och flätade ihop våra händer.
''För att jag vet hur tråkigt du tycker det är med fotboll. Du följer med bara för att jag gillar det och det gör mig glad."
"Förlåt att jag inte följt med på någon match tidigare." Som svar gav han mig en puss på pannan och jag kände mig alldeles varm inombords. Även om vi spenderat tre år tillsammans så fick han mig fortfarande att känna fjärilar i magen.
"Ursäkta, Noel?" Vi båda vände oss om och blev mötta av ett gäng tonårstjejer. Alla såg extremt nervösa ut och hade mobilerna redo i händerna.
"Ja?" Noel såg lite fundersam ut, jag likaså.
"Är det lugnt om vi tar en bild med dig?" Hans fundersamma min förvandlades snabbt till ett lugnt leende.
"Självklart!" Tjejerna såg lättade ut och jag släppte hans hand samtidigt som han gick iväg för att ta bild.

På den senaste tiden hade killarnas musik tagit i farten och de började få allt mer igenkänning. Jag kunde inte varit stoltare över dem och att de verkligen tog tag i sitt skapande.

"Förlåt för att du fick vänta." Tjejerna hade gått och Noel kom tillbaka. Jag skakade på huvudet samtidigt som mina händer fattade tag om hans kinder.
"it's all cool Mr. Famous guy." Han skrattade och mötte mina läppar.
"Ska vi gå in?" Jag nickade bara och vi gick mot arenan där matchen snart skulle sättas igång.

-
Tänker inte ens be om ursäkt för att jag inte uppdaterat för har ingen ursäkt egentligen

101 saker innan du dör - Noel FlikeWhere stories live. Discover now